Philips HR1377 Pure Essentials nasil

destan158

Üye
Katılım
4 May 2010
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
31
merhaba arkadaşlar Philips HR1377 Pure Essentials markali blender almak istiyorum ama kafama takılan bazi konular var mesela biraz araştırdım bu seride sorun var diyenler vardi ve 2 yıl sonunda hemen bozuluyor deniliyor ben pek anlamadığım için siz değerli arkadaşlarımın fikrini almak istiyorum kullanan yada bu seri hakkında fikri olana arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdi den herkeze çok teşekkür ederim yorumlari için
 
Yeni çıkan ürünü almaya acele etmeyin, sabırla bekleyip izleyin satış sitelerinden yorumları okuyun bir Yaşlı Abimin dediği gibi yapın :)
 
peki teşekkur ederim peki sizin bana onere bilecegi bi set var mi ?
 
Blender'da marka olarak size Bosch ve Fakir'i önerebilirim.
 
Merhaba.

Tamamıyle de kendi Kullanma deneyimime dayanarak;

Sinbo,Arçelik (IN)

Premier (OUT)

Şahsi olan kendi kullanıcı (Tüketici) fikrimdir.Ancak tüm kitleleri etkilemek gibi bir niyetim (Reklam gibi) olamaz.İnisiyatif yine tamamen sizlerdedir.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
Sinbo marka bir ürünü bedava verseler kullanmam başkasına dahi vermem direk çöpe. Benim az, çevremdeki insanların çok ağzı yandı hiç gülen yok. Bir markayı kötülemeyi sevmem ama bu marka sonuna kadar bunu hak ediyor. Ucuz etin yahnisi misali...
Şahsımca bilgili ve tecrübeli gördüğüm Sn. binbaşı'nın Sinboyu meth etmesi beni şok etti 40 yaşındayım bu yaşıma kadar bu ürün hakkında olumlu konuşan ilk insan !

 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,536
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst