Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
slm bende manyetik motor hakkında araştırma yapıyorum istersen bibirimizin elinde olanları paylaşalım
***@***
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi buldum size beleş enerji kaynağını...

sonsuz-enerji.jpg


Gerçekten ilginç bir iddia teorinizi deneye döküp veri elde ettiniz mi acaba İşin maliyeti nedir acaba kedileri alyormusunuz yoksa sokaktan kasap önlerinden mi topluyorsunuz Toplarken dikkat ediniz Panter emele rast gelmeyesiniz çalışmalarınızda başarılar diliyorum teşekkürler :)
 
:) Dexxen, harika bir keyif kacirma, ask öldürme becerisine sahipsin. Yahu birak neyi nasil istiyorsa yapsin. Zevkine desin, para kazancam desin, desin Allah desin sana ne, bize ne?, yardimlasalim belki olur demis, bilenler eteklerindekileri döküyor. Birseyler cikip cikmamasi önemli olmakla beraber, velevki cikmasin, alan razi veren razi.
 
Sayın dexxen çok güldüm bu fikre Allah da seni güldürsün başka çizimler de varsa lütfen paylaş :D bir de motor mili illa kedinin dötüne girmeli di mi?
 
Son düzenleme:
birileri beni güldürdü, birileri düşündürdü, kimi hayal etti, kimileri hayallerle alay etti, 49 yaşındayım hala hayal ediyorum hala deniyorum.
bir çok şeyi denedim kimini başardım kimindeyse almam gereken çok yol var. gülmek isteyenler gülmeye devam etsinler, insan hayal ettikçe yaşar.ve hocanın dediği gibi ya tutarsa.....
 
Perendev motorunu icad eden Michael Brady bir çok kişiyi gerçekte çalışmayan motoruyla dolandırmaktan Zürihte tutuklanmıştır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst