Paradox Açık Zone ile kurulmasın

endmnaci

Üye
Katılım
24 Ara 2012
Mesajlar
28
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba,

Paradox SP ve MG serilerinde açık zone varken kurulmamasını hatta açık zone olduğu uyarısının vermesini nasıl sağlayabiliriz?

Teşekkürler
 
Merhaba DSC alarm panelindeki deki açık bölge varsa kurulsun yada kurulmasın seçeneği Paradox alarm paneli programlamasında göremedim. Mantık olarak programlamada tüm bölgelerin zone tipini ani olarak verirsen panel açık bölge var iken kurmaz . Açık bölge var ise Ready ışığı yanmaz. Ama bölgelerde giriş süresine ihtiyacın var ise bu değim olmaz istersen yarın paradox teknik servise sorarım bu konuyu.
 
Umit bey merhaba
Gecikme vermem gerekiyor, teknik servise sorabilirseniz sevinirim.

Tesekkurler
 
Merhaba paradox teknik servisle görüştüm istediğiniz özellik mümkün. Programlamada zone tanımlamalarını tekrar yapmanız gerekmekte.

Panel programlamasına enter 0000 la girin.

1. zone için

[001 ( zone no )] > [01] ( zone tanımı)> [1] (kısım) e bastığınızda tuş takımında 1 - 2 - 0 - 8 numaraları yanıyor olacak . 8 e basarak söndürün. [ENTER] > [CLEAR] ' basın

Bu şekilde tüm zonlardaki en son kısımlandırma tanımını girdikten sonra 8 i söndürerek zone açık olursa alarm sistemini kurmama özelliğini aktif edebilirsiniz.

2. zone için

[002 ( zone no )] > [08] ( zone tanımı)> [1] (kısım) e bastığınızda tuş takımında 1 - 2 - 0 - 8 numaraları yanıyor olacak . 8 e basarak söndürün. [ENTER] > [CLEAR] ' basın

Umarım yardımcı olmuşumdur, herkese hayırlı işler.
 
İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim Ümit bey
 
Rica ederim umarım yardımcı olabilmişimdir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,668
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst