Panolarda evrim, yoğun kablo bağlantılarından kurtulun

burada ürünü değil darwini ön plana çıkarmışlar. darwin gemide basit bir görevli hepsi bu. felsefi görüşleri kendini bile açıklayamıyan birisi. herşeye tesadüf diyen bir adam. bence b unun yerine kabloları istediğiniz yere takın zaten herşey tesadüfen var oluyo derlerse daha da uygun olur darwinin görüşlerine :)

Bu ülkenin eğitimli adamlara ihtiyacı var, madem bu kadar Darwin'i sevmiyorsunuz, böyle teknolojileri üretecek fikirler üretip girişimlerde bulunun. Ona buna çamur atarak adamların yaptıklarının altında ezilmeyiz bu şekilde.

Adamlar teknolojiyi üretiyor, ismi de istediği gibi koyuyor.
 
haberleşme dijital olarak adresleme sistemine göre yapılmış. Şimdi adamlar bunu yaparken arıza tesbiti nasıl yapılacak diye mutlaka düşünmüşlerdir. Problemin bulunduğu noktayı gösteren bir sistemde mutlaka eklemişlerdir. artık cihaz-pc arası bağlantı kablosu takıp arızayımı görürüz yada başka birşeymı bılemiyorum cihazı yakından incelemek lazım. Arızayı bulsak bile at yenisini tak mantığı olacaktır buda maliyet demek firma işini biliyor doğrusu. Bu yeni teknolojiye darwin adı verilmesi ayrıca üzüyor insanı. Herşeyin tesadüfen olduğuna inanan bir felsefe bu günlere kadar gelmiş ve hala gündemde yazık doğrusu.
 
görüntü olarak kullanım olarak çok güzel duruyor pano zor şartlarda bulunmuyorsa (titreşim,toz vs..) uzun zaman kullanılır ama buda iş yükünü azaltır elektrikçiye olan ihtiyaç azalır. sonuçta teknoloji ilerliyor bizimde ayak uydurmamız lazım.
 
videonun giriş animasyonu güzel olmuş.
Sistem için de güzel diye düşünüyorum.
 
Beyler bence cok güzel ve ben kullanıyorumm bu sistemi arıza olayı okdar sık degil ve cobuk bulunuyor diye bilirim size
 
Can open haberleş ile yapıyor sanırım dokümanlarınve video oley gözüküyor
telemakanik {lulc08] lub12 mod bus kod verdim sıemens içn profibus dp pano içinkolayılık saglıyor
fuat bey moeller bu yeni ürün tanıtığınız için çok teşşekür ederim
 
arkadaşım dediğiniz kablo sistemi çok güzel ama dezavantajlarıda var mesela kablonun bi tanesinde kısa devre sorun olursa bu iyi değil bence yoksa dediğinz gibi çok güzel bir sistem
 
arkadaşlar yorumların hepsi normal yorumlar yenı çıkan bır sisstem için ancak bekleyıp görmek ve sistemi yakından tanımak lazım bu bıraz renaultun safrane model arabasındakı sisteme benzıyor aracın beyini sürücün sağ tarafında sürücü hiç bir kazada kolay kolay kendı tarafını vurmaz ve beyınde aracın en pahalı parçası
 

Forum istatistikleri

Konular
128,407
Mesajlar
917,349
Kullanıcılar
450,312
Son üye
ErkanGlc

Yeni konular

Geri
Üst