pano yerleşimi ve ortak alanlar ile ilgili yardım.

Ben otopark aydınlatması için bir yaklaşımda bulunacağım. Geleneksel sistemlerde 1-10V çalışan, voltajı düşürdüğünde akımı artıran ve toplam gücü değiştirmeyen sistem mevcuttu. Blastlı modern sistemlerde ise voltaj sabit, frekans değiştirilerek kısma yapılır ve temel olarak çekilen akım azılıtılarak, sistemlerde ciddi tasarruf elde edilir. Bu bahsettiğim sistemi üretici firmalar otopark çözümü diye adlandırıyor. Bunun yanında dilerseniz otoparkta araç olmadığına %10-20 güvenlik için armatür açık bırakılıyor, araç geldiğinde ve sensör algıladığında %100 çalışıyor ve açma kapama yapmadığı için kullanılan ampulün ömründen çalmamış oluyorsunuz. Önceli yorumlarda da okudum. Ucuza kesinlikle kaçmayın. Sonrasında başınız ağrımasın. Üreticiden numune isteyin yada referanslarını göstersin, hala çalışıyor mu bakın. Zaten ürünün arkasında durabilecek firma sayısı çok yok. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…