pano içine yangın önlemi için hangisi daha çok gerekli?

Hocam reklamı fazla kaçırmışsın.Alakalı her başlığa yazmanı anladım da buraya 5 defa yazmanın mantığını çözemedim :D
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Bende şimdi farkettim..
Ama gerçekten güzel bir ürün. Elektrik tesisatı için üretilmiş bir ürün. Yangını oluştuğu ilk noktada söndüren bir ürün. Türkiye'de muadili yok. Ayrıca anahtar, priz, buat ve klemens kutuları gibi çok küçük bölgelerde de kullanılabilen bir ürün..
 
Ürünü üreten arkadaşlara söyleyin, bir kaç tane gerçek tatbikat demosu olarak video çeksinler ürünlerin tüm çeşitleri ile. Youtube'de sadece animasyon var ,oda müşteri için ne kadar inandırıcı olur malumunuz.
 
Videolari yüklemeye çalıştım fakat boyutları yüksek olduğu için nurdan paylaşamadım. YouTube dan Fipron Mühendislik hesabından test videolarını izlemeniz mümkün..
İzledikten sonra eleştirilerinizi veya önerilerinizi yazabilirsiniz..
Teşekkürler.
 
Ayrıca mevcut nano teknolojiyi boya içine hapsetmek üzerine gerekli ARGE çalışmaları tamamlanmak üzere. Çok yakında kullanılacak duvar boyaları ile yangın önleme teknolojisini de sunacağız.
Yanmaz boya ile karıştırmayın, yangınının teması ile aktifleşen ve yangını önleyen boyadan bahsediyorum..
 
Videolari yüklemeye çalıştım fakat boyutları yüksek olduğu için nurdan paylaşamadım. YouTube dan Fipron Mühendislik hesabından test videolarını izlemeniz mümkün..
İzledikten sonra eleştirilerinizi veya önerilerinizi yazabilirsiniz..
Teşekkürler.

Naçizene yorumlarım:

1:Youtube videolarının altına açıklama yazarsanız daha iyi olur (Türkçe-İngilizce) Rastgele videoya denk gelen bir videoların neyin nesi olduğunu anlamayabilir.Hatta ürüne ihtiyacı olan biri bile çıkarım yapamayabilir.

2:Yine test videolarınında ürünü test ederken videonun başına testte kullanılan ürün ve özellikleri eklenirse daha anlaşılabilir olur.Örneğin pano içi yangın söndürme teknolojisinde hangi ürün kullanıldı teknik özellikleri nedir diye Türkçe ve İngilizce bilgi veren bir giriş olması mesela.

3:Animasyon videosuna açıklayıcı altyazı. Bu da iyi olur gibi geliyor.

4:Video isimleri sadece Türkçe olmasın.Parantez içine İngilizce video isimleri de eklenebilir.

Şimdilik benim yazabileceğim bu kadar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst