Panasonic Hmi - Plc - Servo Soruları

Merhabalar,

Fp sigma plc ve iki adet panasonic a4 serisi servom var. Bunlarla işi öğrenmek için programlar yapmak istiyorum. Buna benzer bir örnek program bulabilirmiyiz acaba. Mesela butondan komut verdiğimizde 1.servo 2mm git, 2.servo 3mm git gibi.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
MT506lv easyview'ı programlamaya çalışıyorum. system parametrelerinden plc tipini seçerken panasonic plc leri bulamıyorum.Acaba programın versiyonu mu eskidir? (eb500)
 
Merhaba

Matsushita FP yi seçersen olur.

Matsushita, panasonic,sunx vb. diğer grup firmalarının ana firmasıdır.Bu farklı ürünler bazı yerlerde Matsushita ismiyle anılır.
 
Merhabalar,

Elimde FPG C32T2 plc var. Panasonic A4 servoları ile bir program yaptım ancak plc ye programı yukledıgımde hata verıyor. Plc tipini seçerken FPG C32T2 adında bir seçim yok.Acaba hangi plc tipini seçmeliyim?Yardımcı olursanız sevınırım...
 
merhaba, fp-x c60 td plc var plc kapanırken bazı değerleri hafızaya atmak istiyorum .
cihaz açılırken veya kapanırken durum değiştiren kullanabileceğim bir sistem parametresi varmıdır.
 
Merhaba

Kalıcı adresleri kullanamiyor musunuz?

DT32710 dan başlayıp DT32765 e kadar olan adresler kalıcı dır.Bu adresler içerisinde bulunan değerler siz elektriği kapatıp açsanız dahi silinmez.
 
sayın panasonic destek öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkürler.panasonic ailesiyle yeni tanışıyorum progralar için şifre rica ediyorum.SAYGILAR
 
merhabalar cncservomotor ile aynı konuda bende takıldım bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaslar bize yardımcı olursa cok iyi olur ilginize teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,250
Mesajlar
916,180
Kullanıcılar
450,061
Son üye
bediraydogan

Yeni konular

Geri
Üst