Panasonic FPWINGR ye Offline Simulasyon Eklendi

PRO versiyonunun simülasyonu nu bekliyorum.tarih varmı acaba?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba

Henüz FPWINPRO da offline simülasyon tamamlanmadı.

Aslında FPWINPRO nun güncel versiyonunda offline simülasyon özelliği mevcut ancak Panasonic çeşitli eksikleri olduğundan dolayı henüz onay vermiyor.
 
panasonic destek sanayi tipi arıtma otomasyonu yapıyorum. bugüne kadar farklı plc markaları kullandım ve artık panasonic plclere geçmeyi düşünüyorum. savior firmasından fiyat listesi aldım. fakat hangi plcyi alacağıma karar veremedim. daha az yer kaplaması açısından fp0 serisini almayı düşünüyodum. 4-20mA anolog giriş çok kullanıyoruz fakat analog çıkış kullanmıyoruz fp0 analog ek modüllerinde sadece analog giriş olan modülü yok galiba buda beni fpx serisine yönlendirdi. bu konuda tavsiyeniz hangi seri olur.birde özdisan sayfasında kullanıcı adı ve şifre istiyor nerden kayıt yaptırabilirim.
 
Merhaba İdeal_arif

FP0 serisi ürünlerde 8 analog girişi olan tek bir modül bulunmaktadır.FP0-A80 giriş tipini akım veya gerilim ayarlayabilirsiniz.
Ancak şu sıkıntı olabilir.Fp0 serisi plclere sadece sağına 3 modül ekleyebilirsiniz.Bu sebepten FP0 serisi plclerde max 24 kanal analog giriş kullanabilirsiniz.

FPX serisinde de maksimum 28 analog giriş kullanabilirsiniz.
Size bu gibi uygulamalarınızda FP2 veya yeni gelecek seri olan FP7 yi öneririm.Zira bu Cpular yüksek adetlerde analog ve dijital girişi destekler.

Fiyat listesinden FP7 nin fiyatını göremezsiniz, ancak FP2 serisinden gayet uygun olacağı belirtilmektedir.

FTP alanımıza girmek için kullanacağınız şifreleri, özelden gönderdim.

Saygılarımla
 
Merhaba Panasonic destek özdisanın sayfasında bi sorunmu var FPWIN GR 2.90 indirmeye çalışıyorum ama sayfa görüntülenemiyor. internet explorer ve Google chrome ile denedim ama sonuç aynı
 
mrhaba özdısan sayfasında kullanıcı adı ve sıfre gerektırıyor nerden temın edebılırım
 
Merhaba

Sayın HAL, özelde şifreyi gönderdim.

İyi çalışmalar
 
ben neden açamıyorum bu programı yardımcı olurmusunuz indiremedim
 
Merhaba Şahin

Özelden sana yüklemen gereken program linklerini ve şifreleri gönderdim.

İyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst