Analog, Dijital, Sembolik, RF, VHDL, MCU ve Karma-Mod Devre Simülasyonu & PCB Tasarım

irfancan

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
65
TINA Tasarım Takımı analiz, tasarım ve analog, dijital, VHDL, MCU ve karma elektronik devrelerin ve bunların PCB katmanlarının gerçek zamanlı testi için güçlü bir yazılım paketini meydana getirir. RF, iletişim, optielektronik devreler, test & hata mikro denetleme uygulamaları analizinde yapabilirsiniz. TINA’nın benzersiz bir özelliğinde bilgisayarınızı güçlü bir multifonksiyonlu T&Ö aracına çeviren USB seçeneği ile kontrol edilen TINALab II donanımı ile devrenizi canlandırabilirsiniz. Elektrik mühendisleri TINA’yı kolay kullanılan yüksek performanslı araç bulucakiken eğitimciler öğretim ortamı için benzersiz özelliklerle karşılaşacaklar. Şematik girişe kolayca kullanmak. TINA’nın şematik editörünü kolay kullanımı ile herhangi bir devre girişi dakikalar içinde olmaktadır. Şematiğinizi metin, grafik elementleri çizgi, yay okları, başlık blokları ve şematik etrafı çerçeveleri gelişir. 20,000 den fazla üretici modeli içeren büyük geniş bileşen kütüphanesinden seçilir. TINA’nın gelişmiş ERC fonksiyonu ile hatalar için şematikleri kontrol edebilirsiniz. Şematik editör kompleks hiyerarşik tasarımı takım tasarımını ve versiyon kontrolünü destekler.
Güçlü Analiz Takımı. Devrenizi 20 den fazla farklı analiz modu yada 10 yüksek teknoloji sanal araç ile analiz eder. Sonuçlarınızı TINA’nın sofistike diyagram penceresinde, sanal araçlar yada canlı interaktif modda gösterir devreniz hata ayıklama, geliştirme, VHDL & MCU testi uygulamaları esnasında düzenleyebilirsiniz.
Entegre PCB Tasarımı. TINA’nın yeni tam entegre katman modulu gelişmiş PCB tasarımı, çok katmanlı PCB ile bölünmüş güç düzlemi katmanları içeren, güçlü otomatik yerleştime & yönlendirme, rip-up ve tekrar yönlendirme, manuel ve ”follow-me” iz yerleşmi, DRC, ileri ve geri açıklayıcı notlar, pin kapı değişimi, içerde dışarda bırakılan alanlar, bakır döküm, termal rölyef, hesap dökümü, herhangi bir açıdan PCB tasarımınızın 3D görünümü, Gerber dosyası çıktısı ve daha fazlası
Gelişmiş sunum araçları. Rapor çıktısı ve şematik diyagramların sunumları, açıklayıcı notlar, sembolik analizin sağladığı formülleri, Bode çıktısı, Nyquist diyagramları, kutup ve sıfırlar, geçici yanıtlar, dijital dalgaformları , diğer verileri kullanan doğrusal ve doğrusal olmayan ölçekleri yapar. TINA’nın gelişmiş çizim aracından metin, fontlar, eksenler, çizgi genişliği, renkler ve katmanlarını kontrol etmeyi kullanarak sunumları müşterilerin isteğine göre değiştirebilir. TINA’nın içine direk dokümanları yazdırabilir düzenliyebilir ve oluşturabilirsiniz yada kes & yapışır ile sonuçlarınızı kullandığınız word dokümanına yada DTP paketlerine sonuçları kes & yapıştır yapabilirsiniz.
İçer aktarılan Spice modelleri. Herhangi Spice alt devrelerinden yeni TINA bileşenleri oluşturur, kendiniz oluşturabilir, internetten indirebilinir, üreticinin CD den elde edilebilinir yada şematiğin parçasını alt devreye döndürür. TINA otomatik olarak bu alt devreleri dikdörtgen bloklar halinde tekrardan gösterir ama TINA’nın Şematik Sembol Editörü ile istediğiniz herhangi bir şekli oluşturabilirsiniz. Ölçüm verileri yada katalogdan model parametreleri hesaplamak için de TINA’nın parametre çıkarıcı programını kullanabilirsiniz ve böylece kataloga yeni aygıtlar ekliyebilirsiniz.

Eğitim araçları. TINA öğrencileri bilgilerini test etmek, gidişatı izleme ve hata giderme tekniklerini tanıtma için benzersiz bir araç da içerir. Opsiyonel donanım ile simülasyondan sonuçları tanımlama ile karşılaştırma için gerçek devreleri test etmek için kullanılabilir.
Sanal Aygıtlar: Osiloskop, Fonksiyon Üreteci, Multimetre, Sinyla Analizörü/ Bode yazıcısı, Network Analizörü, Spektrum Analizörü, Mantık Analizörü, Dijital Sinyal Üreteci, XY kayıt edici.
Gerçek zamanlı ölçüm: TINA sanal ölçümleri ile bir simülasyon yazılımından daha uzaktır. Gerçek zamanlı ölçümlerin kontrolünü TINA’nın sanal ölçüm ekranı tarafından yapılımasına izin veren ilave donanımları opsiyonel olarak indirebilirsiniz.
TINALab II multifonksiyon PC Aygıtı. TINALab II yüksek hız PC aygıtı ile dizüstü yada masaüstü bilgisayarınızı güçlü bir multifonksiyon test ve ölçüm aygıtına dönüştürebilirsiniz. İhtiyacınız olan multimetre, osiloskop, tayf analizörü, mantık analizörü, isteğe bağlı dalgaformu üreteci yada dijital sinyal üreteci bir tıklama ile parmaklarınızın ucunda. Buna ek olarak TINALab II, simülasyon karşılaştırması için TINA devre simülasyonu programı ile kullanılabilir ve devre geliştirme, hata giderme ve analog, dijital elektornik çalışmaları için benzersiz bir ölçüm aracıdır.The Complete Electronics Lab for Windows
 
Teşekkürler..
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst