Gerçek Hayat & Şematik Entegre olan Mültimedya Laboratuvar

irfancan

Üye
Katılım
13 Ara 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
65
  • Fotogerçekçi 3D bileşenler ile güvenli, kolayca devrelerin oluşturulması test edilmesi, onarılması ve eşzamanlı olarak şematiklerinin elde edilmesi.
  • Sanal ölçümler ses ve animasyon ile multimedya ekran üzerinden elektroniğin ve elektriğin yasalarının incelenmesi.
  • Analog ve Dijital elektronik bileşenlerin geniş aralığı.
  • 100+ deney ve problem.
  • Kendi eğitim yazılmanızı oluşturmak için eğitim programı nesnelerini karşılaştırma araçları.
  • Bilim, fizik ve temel elektronik eğitim programlarını uyarlar.

EdiWssl.gif

Edison Versiyon 4 elektriğin ve elektroniğin öğrenilmesi için benzersiz yeni bir ortam sağlar. Öğretmenler, öğrenciler ve elektroniğe hayranlık duyan kişiler dijital olarak taranmış fotogerçekçi bileşenleri, lehimsiz deneyleri, sanal araçları, ses ve animasyonları uygulayabilir canlı gibi görünen 3D devreleri oluşturabilir, test edebilir ve güvenlice onarabilir, uygun devre şematiklerini eşzamanlı görebilirisiniz. Edison 100’ün üzerinde, öğrenci ve öğretmenlerin hemen uygulayabileceği deney ve problem ile birlikte gelir.

Gerçek görünümlü, piller, dirençler, diyotlar, LED’ler, transistörler, mantık kapıları, kapanlar ve çift entegreli devreler seçilir-- multimedya laboratuvarınızın rafında kolaylıkla hepsi görülebilir. Çalışma masanıza bileşenleri seçip, sürüklerseniz yada gizli dahili bağlantıları görebildiğiniz sanal gerçekçilik deneyi içine bağlarsınız. Fare ile parçaları birlikte kablolar ve devrenizi anında çalışmaya başlatır böylece test edebilir ve sanal araçlar ile hataları giderebilirsiniz. Buna ek olarak Edison otomatik olarak standart şematik diyagramı hazırlar ve eşzamanlı gösterir.


Bildik şematik diyagramları, çok gelişmiş TINA devre analiz programı ile uyumlu Edison’un şematik editörünü ve devre analizörünü kullanabilirsiniz. Edison sanal araçlara ek olarak analiz sonuçları durum penceresini sağlar. Sonuç penceresini kullanarak, çizgi sitili, rengi, fontu ve eksenler üzerinde tam kontrollü diyagram oluşturabilirsiniz. Çıktı alabilir yada 3D devreleri yüksek çözünülükte bu diyagramları kayıt edebilirsiniz yada kullandığınız word dökümanına kopyala yapıştır yapabilirsiniz.


Yeni Edison’un çok ilgici çekici ve yenilikçi özelliklerinden biri sadece gerilim ve akımları hesaplaması değil bunu ek olarak da doğrusal devreler için, sonuçların nasıl türetildiğini yada matematiksel tanımını gösterir. Örnek olarak, Ohm kanunun nasıl kullanıldığını, frekans ile filitre çıkışı çeşitliliğini ve zaman fonksiyonu gibi kapasitörü yükleme geriliminin çeşitliliği öğrenebilirsiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst