otomatik bahçe girişkapısı

bristo

Üye
Katılım
19 Ara 2006
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar;
otorduğum apartmanın site giriş kapısına yanakayan sürgülü kapı yapmak istiyorum.amaç yabancı araçların site içine girememesi.apartman 27 haneli ve herkese bir uzaktan kumanda verilecek.mekanik aksam ve kumanda devresinde sorunum yok ama 27 vericili (kaybolmalar için yedekleride olacak)1 alıcılı uzaktan kumanda setini nereden temin edeceğimi bilmiyorum. bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.şimdiden teşekürler
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
arkadaşlar bu konuda yardım edecek bi üstat yokmu acil yardıma ihtiyacım var ya
 
Buraya bi bak yinede ama, benim fikrim, 27 adet (verici) kumanda satılıyor zaten, dilediğin kadar aldığın alıcıya uyumlu kumanda alabilirsin .

http://www.erkaotomatikkapi.com
 
teşekkür ederim üstat. firmayla iletişime geçicem
 
slm arkadaşlar siz devre şemalarını verdiginiz den emin misiniz çünü linkleri tıkladıgımda bana reklam sayfaları açılıyor lütfen yardımcı olurmusunuz :mad:
 
antepli86 ' Alıntı:
slm arkadaşlar siz devre şemalarını verdiginiz den emin misiniz çünü linkleri tıkladıgımda bana reklam sayfaları açılıyor lütfen yardımcı olurmusunuz :mad:

Lütfen soruyu iyi anlayalım böylesine basit ayrıntılara takılıp konuda gereksiz yorumlar belirtmeyiniz.

Devre şeması için link verilmedi, İlk soruyu dikkatli okursanız uzaktan kumanda setini nerden temin edebilirim deniyor, link'lerde temin edebileceği sitelerin adresleri.
 
KARTALDA enkonsan endüstriyel elektrik ve elektronik otomatik kumanda sistemleri Lütfü KIRDEMİR .0.216.389 66 60
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,176
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst