Onursal Üyelik için gereken şartlar

H@san

Üye
Katılım
31 Mar 2008
Mesajlar
316
Puanları
1
Yaş
50
iyi akşamlar yönetici arkadaşlar.onursal üye olmam için popülaritemimi arttırmam gerekıyor.bunun için kıstas nedır konu açarakmı yoksa dogru cevablar yazarakmı.birde nıkımı nasıl değiştıririm.............
 
Sn: elktrhasan



Onursal Üyelik nedir ?

Onursal üyelik forumumuzda her zaman aktif, faal, seviyeli, paylaşımcı, yardımsever, kurallara uyan, düzenin sağlanması için yönetime yardımcı olan, forumdaki geçmişi temiz, paylaşım, bilgi, tecrübe, birikim ve açıklamalarıyla katılımcı olan üyelerin onurlandırılması için özel bir gruba dahil edilip rütbe olarak "Onursal üye" rütbesi verilerek ödüllendirilen grubun adıdır.

Kimler onursal üye seçiliyor?


Forumda uzun süredir üye olanlar arasında bilgi birikimini ve tecrübesini paylaşmaktan çekinmeyen, forumda aktif, seviyeli, yardımsever ve en önemlisi yaş olarak olgunluğa ulaşmış üyelerimizi özenle seçerek bu gruba dahil ediyoruz.


Onursal Üyelerimiz



elktrhasan ' Alıntı:
birde nıkımı nasıl değiştıririm.............


Kullanıcı adı değişim şartı ;

Haklı sebepler bulunması halinde, sahibini küçültücü, gülünç duruma düşüren ve müstehcen türde ki kullanıcı adları değiştirilir. Kullanıcı adınızın değiştirilmesi için geçerli bir sebep göremiyoruz.


Saygılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,215
Mesajlar
915,867
Kullanıcılar
449,996
Son üye
Serhan10

Yeni konular

Geri
Üst