O An Elektrikçi Olduğuma İsyan Ettim.

büyük geçmiş olsun arkadaşım, allah yardımcımız olsun.
 
tedaşın müdehalesi içinde olan kısıma geçtiğinde haberleşmek en doğrusu kısa bi dönem og trafo bakımında çalıştım haberleşme sağlanmadan içeri girmez girdiğimiz anda 3 fazı toprakla köprülerdik.Allah korumuş kardeşim sadaka ya dikkat et
 
Buyuk gecmis olsun. Fakt bu olayda halen eksik bir nokta var. Bir sekilde bu olaydan sorumlu Tedas gorevlisi arkadaslarimizin, yazili olmasa bile, en azindan bagli bulunduklari daireye gidilip, tarih yer zaman bilgisiyle birlikte ilgili mudur veya seflerine sikayette bulunmak lazim.
Burada maksat illa ki birilerinin canini yakmak degil, insan hayatinin onemli oldugunu, canina onem veren insanlarin da bulundugunu , ve sahip oldugumuz meslegin kutsal ve ciddiyet isteyen bir is oldugunu iligili '' sorumsuz'' arkadaslara iletmektir.Tekrar buyuk gecmis olsun.

bencede sorumlular uyarılmalı. allah korusun ve allah kimseye acı gün göstermesin.
 
Allah sizi korumuş daha alacak nefesiniz varmış demek.Mesleğimiz her meslekten daha çok tehlikeli ve çok dikkat gerketiren bir meslek bir işi yaparken 5 defa 10 defa düşünüp öyle karar verip yapmak lazım yoksa bir anlık birşey tüm hayatımıza mal olabilir.Rabbim cümlemizi korusun.Herkese kazasız belasız hayırlı işler dilerim..
 
gecen gun ısı coık bıldgını dusunen mhendıse xlp de kı ekın hatalı oldugunuı solemem ragmen 154 kv a manevra yaptırdı ve sonra guduz vaktı resmen bır nevı laser show oldu su an gormemde sorunler var lıbya da calısanlar anlamaz bu olanları saygılar

daha ama daha dıkkatlı olalım evımıze acı haber yollamayalım sevgılı ustalarım muhendıslerım formenlerım teknısyenlerım !
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
3 faz 400 lük nh şiddetli patlıyosa o kompakttın patlamasını düşünemiyorum geçmiş olsun.
 
geçmiş olsun tekrar tekrar
 
Arkadaşım büyük geçmiş olsun.ALLAH bütün helal kazanç emekçilerini korusun.22 yıllık termik santral elektrikçisi olarak önemli bir arıza kaynağına kontrol kalemi ile gitmenizde ayrı bir ironi,hayatınız bu kadar ucuz olmamalı diye düşünüyorum.Lütfen önce kendi güvenliğinizi garantiye alın sonra işinize bakın.Bizde 6000 volt kaset odasının tavanında 33 yıl önce iş kazasında hayatını kaybeden bir abimizin yanmış et ve yağ parcacıklarından hala küçük izler durmaktadır.Her zaman o bölüme girdiğimizde gözlerimiz o bölüme kayar...
 
Allah tüm meslekdaşlarımızı korusun. Lütfen, dikkati bir an olsun bile elden bırakmayalım. Çünkü elektrik, bir an denen zamanda, dünyalar kadar mesafeyi onlarca defa katediyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,608
Mesajlar
919,010
Kullanıcılar
450,608
Son üye
cemaliev

Yeni konular

Geri
Üst