Mitsubishi Klima Arızası (RKS505A010 ŞASE)

pfl760

Üye
Katılım
11 Mar 2009
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
43
Klimanın arızası bir şekilde kart sistemi devreden çıkartıyor.
Benim asıl isteğim kartı komple devre dışı bırakıp dış ünite ile iç ünüte arasına bir röle yada ısı kontrol cihazı koyup bu şekilde çalıştırmak istiyorum bu mümkün müdür? nasıl yapabilirim? yardımınızı bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bence kart sistemini devreden arızayı bulun kartı söküp kontrol edin düşündüğünüz işlemi zor yaparsınız kolay gelsin
 
elimde kartla ilgili yeterli parça yok ben epromdan kaynaklandığını düşünüyorum bu yüzden kartı iptal etmek istiyorum sistem olarak o kadarda zor olmasa gerek kartın üzerindeki rölelerden devreyi tamamlayarak iç ve dış ünitelere enerji vermesi gerekmiyormu bu röleleri ben dışardan kendim sürsen olmazmı :confused:
 
Kartı devre dışı bırakmak mitsubishi gibi klimayı hurdaya ayırmaktan başka anlam ifade etmez .ferrari araca yakıt koymayıp at'la benzinciye götürmeye benzer bu iş .

Kartın tamiri kaç lira tutarki sen zaman rolesi kontaktör ,tarmostat kullanarak yeni bir devre kurma çabasına girişiyorsun ? en kötü 80-100 tl masrafın olur bu fiatlar için klimanı hurdaya ayırmaya degerse , o zaman lafım yok keyfiyet sizin .
 
ustam dediğin normal şartlarda doğru bu klima sadece işletmede pano soğutmak için kullanılıyor kontaktör röle vs. sıkıntımız yok yeterki bu şekilde çalışsın makina sıcaklarda alarma giriyor nasıl yaparız bi fikrin varmı???
 
en kolay sekli ali ustaya gonder karti o incelesin sana yardimci olacaktir mutlaka
 
Pano sogutma için cool bax kullanmanızı öneririm klima çok lüx.
2.5 hp cool bax 410 dolar.Her ortama adapte edilebilir bozulma şansı klimalara oranla %80-85 daha az klima görünümünde -9 dereceye kadar saglıklı çalışır basınç ve vakum saatleri pano veya cool bax üzerinden takibi mümkün
Mitsubıshı kartının sıfır fiyatına böyle bir sogutucu sahibi olabilirsiniz !
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst