Mitsubishi 12 BTU iç ünite de kaçak

Mitsubishi 12 BTU iç ünite de kaçak var azot basacam kaç bar basmam gerekir saygılar

Mitsubishi 12 BTU iç ünite de kaçak var azot basacam kaç bar basmam gerekir saygılar

Hangi gazı kullanıyor ise o gazın basma basıncı değerinde basınç verebilirsiniz.

Hangi gazı kullanıyor cihaz?

İkinci konu azot regülatörünüz varmı? Servis manifoldunuz var mı? O tüpler 250 bir gibi çılgın basınçlarda oluyor. Benim elimde azot testi yaparken 6 barlarda eşanjör borusu patlamıştı. Elinizde gerekli ekipmanlar yoksa bu teste girişmenizi hiç tavsiye etmem.

Şu an görüyor işitiyor olmaktan çok mutluyum. Herşeyin öncesi kendi sağlığınız.

Klima 410a gazla çalışıyor 10lt 160 Bar tüpüm var Mano metre var vakum aletim var ufak gaz kaçağı var 3 ay da bitiyor 12 bar yetirli diyorsunuz videolarda 300 pisiye kadar bastıklarını gördüm doğrusunu ustalarıma sormak istedim şimdiden teşekkür ederim

Klima 410a gazla çalışıyor 10lt 160 Bar tüpüm var Mano metre var vakum aletim var ufak gaz kaçağı var 3 ay da bitiyor 12 bar yetirli diyorsunuz videolarda 300 pisiye kadar bastıklarını gördüm doğrusunu ustalarıma sormak istedim şimdiden teşekkür ederim
Lütfen yanlış anlama. Ben 20 yıla yakın teknik servis deneyimine sahibim. Bildiklerim ve hala yeni yeni öğrendiklerim de var..

Videoları bir kenara bırak; önce can güvenliği. sonuçta kaçak arıyorsun, deliği büyütmeye çalışmıyorsun.

Bastığın gazın bir basıncı, deliğin de o basınca göre çıkışı var. Allah korusun ya o esnada boru patlayıp gözüne gelse ne olacak?

Ustalıgınıza lafım yok teyit etmek istedim sordukca bilgi çoğalır 10 .12 Bar basacam Alman malı manometre aldım sorun cıkarmaz

Benim uyguladığım taktik direkt yüksek basınca çıkmak değil önce ufak ufak başla mesela önce 3 bara kadar çık kaça Kara bulamazsan beş bar basınca çık tekrar dene bu şekilde kademeli kademeli Yüksel doğrudan yüksek basınca çıkma

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri