Klima dönüş borusu karlanması ve soğutma yetersizliği

benim evdeki modem 2 oda ötede, eskiden ofisti. neyse yaz başı netten düşüyorum. baktım modem yanıyor, bende acıdım garibana elbisesini çıkardım (kabuğundan ayırdım) evde efil efil otursun diye. geçenlerde yine düşmeye başladım, gittim kontrol ettim ateş basmış keratayı. daha evden atmak için erken yaşta yazık günah dedim kabuğun yarısını taktım ama 8x8 fanı da çaktım. azcık ferahlasın diye de fan yüzünü oydum. 12 volt fazla gelir diye 6 volt adaptörle efil efil serinlettim. fena halde işe yaradı, artık netten düşmüyorum. arasıra kontrol ediyorum elim ısınmıyor bile. sıcaklar çok fena.

Ustam merhaba kolay gelsin komple vakum gaz yapıp dene bakalım sistemde hava olabilir
Ustam, bende tertibat/teçhizat yok. İşim de değil zaten. Gelen usta mevcut gazı boşaltıp yeniden gaz bastı. Artık sıcak soğuk izleyeceğiz. Bir sıcak bir soğuk yaparak tıkanıklığı açtığını söyledi. Basınca göre değil de çekilen akıma göre de yeni bir gaz bastı. 3500 TL'yi verdim ama, yapılan işleme göre ikna oldum söylenemez. Tıkanıklığın açılması nasıl yapılıyor bilmesem de vakumlanması gerektiğini biliyorum. Konum olmayınca ustaya iş öğretecek halim yoktu.

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri