Mesafe Koruma Röleleri Hakkında Kaynak

Katılım
19 Eki 2010
Mesajlar
6
Puanları
1
mesafe koruma röleleri hakkında uzun bir çalışma yapmam gerek en temel bilgiden itibaren. bu konuda bana önerebileceğiniz kaynak pdf kaynak kitap döküman vs var mı? varsa cidden çok makbule geçer.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
rölenin markasını yazabilirmisin micom p127 ile ilgili manuel gönderebilirim
 
micom p127 mesafe koruma yapmıyor sanırım.
 
Kardeşim çevrende T.E.İ.A.Ş GR.MÜDÜRLÜĞÜ birimlrinden herhangi biri varsa elektrik iletim ile alakalı bir kurumdur bu kurumun TEK RÖLE ÖLÇÜ ALETLERİ GRUP MÜDÜRLÜĞÜ 1984 basımı 380 ve 154 kv sistemlerin Mesafe Koruma Röleleri ve diğer techizat hakkında çok doyurucu kitapları var.Bu müdürlükten edinebilirsin..Keşke Kütahya civarında olsaydında sana bu kitabı verebilseydim.Sen yinede TEİAŞ'ın sitesinde veya SOMA eğitim merkezinin varsa sitesinde ara inşallah bulursun.
 
s.a abi.bi sorum olacaktı.mesafe koruma rölelerinde 1 faz-tprak arızası,2faz toprak,3faz toprak arızası oldu diyelim.abi teker teker her bir farıza çıkan fazda,arıza olmayan fazda veya toprakta ne gb değişimler olur.yardımcı olabilir misin bana?
 
Micom yerine Seel Yoğunlaş bence türkçe ve pratik
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst