Merkezi tv sisteminden kamera görüntüsü izlene bilirmi

izlenir merkezi sistem (multiswihc ) olması şart. uydu santralin uhf girişi vardır buda buna normal anten baglanır. buıraya kamera görüntüsünü bir kuard çeviriciyle bağlanır ve her dairede tvden izlenir.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
apartmandaki televizyonlarda av den izlenecek kamare görüntüleri
 
çalışır haldeki bir merkezi sistem için;
kamera,kamera için güç kaynağı,modülatör video sinyalini rf sinyaline çevirir ve dairelerde sat prizi yok ise sat/tv bölücüsü (normal tv prizleri olmaz)
 
bende geçen sene yaptım bu sistemi. merkezi switch te anten girişine rf modülatör ile kamerayı bağlıyorsunuz. dairedende bir splitter ile görüntüyü tv'nin anten girişine veriyorsun.
 
çalışır haldeki bir merkezi sistem için;
kamera,kamera için güç kaynağı,modülatör video sinyalini rf sinyaline çevirir ve dairelerde sat prizi yok ise sat/tv bölücüsü (normal tv prizleri olmaz)
 
bende merkezi sisteme kameraları bir rf dönüstürücü modülatör ile bagladım sat prizinide kullandım fakat next 24 merkezi sistem multiswitchler next 805 rf mödülator bunlar da bir sorun yasadım sorun su mödülatörün ayarları en son ayarda olunca net görüntü veriyor yani rf sinyalini güclendiriyorum ayar yerinde en sona getiriyorum birde merkezi sistem uydu alıcısı topraklanmamıs bir süre sonra net olan görüntü kesiliyor tekrar gelmiyor cihazı acıp kapamak zorunda kalıyorum next in teknik servisi merkezi 24 luk uydu santralini topraklamamı söyledi birde rf sinyak cok gucluyse engeller dedi sizde bu konuda tecrübesi olan varmı acil olarak konu lazım
 
merhaba konu hortlatmak gibi olacak fakat ayrıca başlık açmak istemedim. apartman güvenlik kamerası görüntüsü dairemize merkezi uydu anteni ile geliyor, yani direk gelen anteni tv ye takarak izleyebiliyorduk. Fakat teledünya kullandığımızdan ve dairede tadilat yapmak istemediğimizden bu merkezi uydu kablosunu iptal edip teledünya kullanmaya başladık.

Şimdi sorum şu, yine bu anten kablosu şu anda kapımıza kadar geliyor, bu kablodan gelen görüntüyü 4"lik bir monitör ile dış kapı otomatiğimizin yanınında istiyoruz, fakat monitör sürekli açık olmamalı en azından uyku modunda olmalı ve dışarıdan zil çalındığında devreye girmeli. Yani kapıyı çalanı görebilelim.

Bu işi nasıl yapabiliriz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst