Under Ground
Profesyonel Üye
İnternetten mutfak için gaz alarm cihazı aldım. Hem çakmak gazı hem doğal gaz ile test ettim. Tepki yok. Hemen paket , geri iade. Çarşıdan kontrol ederek alayım dedim. Girdim büyükçe bir elektrikçiye. Yine aynı salak markayı önüme koymaz mı. Dedim bunu istemem. Başka marka varsa bakalım. Getirdi başka bir marka. Dedim şunu fişe takıp çakmakla gaz verip bir test yapalım. Abi tesisata bağlanması lazım dedi. Yahu dedim cihazda bir gaz tepkisi var mı onu bir görelim ona göre tesisata bağlarım ben. Abi öyle olmaz tesisata bağlanması lazım dedi. Dedim bunun fiyatı ne kadar. 550 lira abi dedi. Dedim seninle biz anlaşamayız herhalde. Hayırlı işler dedim çıktım. Fiyatı aslında internet fiyatının hemen benzeri. Test yaptırsa alacaktım. Şehrin en büyük elektrikçisine gittim. Sordum varmı var abi . Getirdi önüme koydu. Diğer esnafın ikinci getirdiği ürün . Dedim çakmakla bir test etsek. Tabi abi dedi. Verdi gazı cıyak cıyak bağırıyor. Dedim şahane alayım ben bunu. Kaç para? Büyük esnaf ya bekliyorum 600 der herhalde. Abi 385 lira . Ben 550 den sonra bu fiyatı duyunca hemen alayım dedim. Ben daha birşey demeden de ama abi sana 370 olur dedi. Hay dedim senin Allah muradını versin. Aldım dükkandan çıkıyorum. Abi dur sana poşette vereyim. Taşıması kolay olur dedi. Ver canım abim dedim esnafın dibi sensin.