Mekanik Kilitlemeli Kontaktör

Devreye falan gerek yok.Akım değeri eşit bir kontaktör alın,önüne bir impluse (darbe)röle koyun bitti,Tamamen anlattığın gibi.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Phoenix Contact baglanti elemanlari yaninda 6 urun grubu icerisinde yaklasik 40.000 urun bulunmaktadir. 110VAC roleyi Phoenix Contact ta bulabilirsiniz. Bilgilerinize.
 
ST1-L2-DC12V bu role de bahsi geçen roleden. Ancak hala onronda ve diğerlerinde var denmesine rağmen kod veren yok.
 
bizde bu yanyana bitişik bir kılıf içinde 2açık 2kapalı kontağı olan ca2dk22 kontaktörü aradık yerine SCHLEICHER TYP33 kodlu kontaktörü taktık özelliği birebir aynı sadece biraz büyük şeffaf bir kutu içinde,çalıştığın iş kireç fabrikasımı.kolay gelsin.[email protected]
 
general elektrik (ge) marka nın mekanik kilitlenenbilir kontaktörleri var benim bildiğim.
 
arkadaşlar,suyla çalışan bir genaratörümüz var.birtesisi besliyor.yaklaşık 25kw üretiyor.siemens 3tf51 2 adet kondaktör kullanıyoruz.biri ürettiğimiz diğeri tedaşın elektriği,arıza olunca tedaşa alıyoruz.fakat kondaktörlerin ana kontakları sık sık yanıyor,yedek kontak takılamayacak kadar.kondaktörden başka bildiğiniz bir cihaz varsa yardımcı olursanız sevinirim.iletişim [email protected] saygılarımla.
 
sn candikan kontaktör yerine bence motorlu tip şalter kullanabilirsin tabiki kullanmakta olduğun sisteme çok iyi adapte olabilecek şekilde seçmen gerekecek.Mevcut sistemin nasıl çalışıyor bilmiyorum ama bu tip şaltere otomasyon uygulayıp personel müdahalesini ortadan kaldırabirsin.Ama tabiki işin birde maddi boyutu var.İyi çalışmalar.
 
arkadaşım benim bildiğim phoenix sadece bağlantı elemanları içeriyor.ki sitesindende anlaşılıyor zaten.bilgiyi doğru paylaşalım lütfen......

___________________________________

zor değil ama orjinallik bozulup bu kez aynısının olduğu toplam 6 devreyi daha zaman içinde değiştirmek gerekecek.tek malzemelik yere 3 malzeme koyup bağlantı değişikliği yapmak gerekecek.bizden sonraki nesilde ne yapmış bunlar diyip arkamızdan dua edecekler........



sayın memati baş, ya sen phoenix contactı tanımıyorsun, yada ben bilmiyorum, tristor kontrollü kontaktor bile yapıyorlar, açta bi kataloglarına bak.

Abi, yarı iletken kontaktörler var, tristörden yapılan yüksek güçlerde üretiliyor. onları araştrabilirsin.


Saygılarımla.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,761
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst