Mcquay. su soğutmalı soğutma grubu hakkında

Sn Onur16 firmanız ankarada mı ?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sn. Kamura firmamız Güney Marmara ve Trakya da faaliyet göstermektedir telefonla görüşüp gerekli çözümleri sunabiliriz.
Kolay gelsin.
 
Sayın kamura.
Ben o kimyasallardan kullandım.Belki benim kullandığım kimyasal kötü olduğundan bilmiyorum,işime yaramadı.
Sonra su yumuşatma ünitesi kurdum.İtalyan malı basit bi şey.Besleme suyunu burada filtre ediyorsun.Suyu reçine ve kum karbondan geçiriyor.Günde veya 2 günde bir ters yıkama yapıyor otomatik olarak.Bunun için de günlük ya da 2 günde bir(suyun sertliğine göre) arıtma tuzu koyuyorsunuz.Tek masrafı ve zahmeti bu.Ama suyu sanırım 0 fransız sertliğine düşürüyor.Belki sıfır teorik olarak olmuyordur,bilmiyorum ama kimyagerimiz çok yumuşak sıfır dedi .
İsterseniz o yöntemi de araştırın.
 
konu hakkında nasıl bikgi ve döküman istediğini ve bölgeni bildirirsen yardımcı olabilirim .örneğin:mc 806 gibi yada mikro işlemci kontrollü 3.3 kv soğutma grubu gibi.


sn kamura ve ilgili arkadaşlar
hertürlü ;merkezi sistem ,soğutma ,ısıtma ,klima otomatik kontrol kimyasal şartlandırma su kimyasalları ,endüstriyel kimyasallar vb. konusunda 25 yıllık tecrübeye sahibim ihtiyaçlarınız halinde bilgilerimi paylaşabilirim
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sn ; m-usta-fa konu hakkındaki verdiğin bilgi için teşekkür ederim. Temizlik işinin aciliyeti sebebiyle dışardan firmaya yatırdık sıkıntımız bu seferlik geçti dediğiniz gibi bir su arıtma sistemi var ama tüm tesise merkezi bir arıtma uygulandığı için sertlik derecesini 4 ün altına indiremiyoruz. Konu hakkında tekrar fikirlerinizi bekliyorum.

sn ; erolbin bidiğiniz gibi MCQUAY ile ilgili gerek cihazın kendisi gerekse mikro işlemci ile ilgili piyasada fazla bir döküman yok.örnek Mikro işlemcinin şifresini bile bilmiyoruz bilen firmalar var ama açıkçası o kadar dışarıya bağımlı çalışılmaz diye düşünüyorum.Tesisimiz ankarada
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sn kamura;
MCQUAY cihazları ve benzer cihazların emniyet ayarı olarak tanımlanan ayarları yetkili firmalarca dışarı verilmez.fakat işletme için gerekli olan ayarları verilmek zorundadır .bende mc.QUAY 3.3kv santrifüj 1500 000 kcal/h soğutma grıbunun 18 yıl işletme ve raıza Bakım işlerini tek sorumlu olarak yaptım.cihazın kuman da ve kuvvet şemaları da mevcut bende ankaradayım ihtiyaç halinde yardımlaşabiliriz.e.mail im :[email protected]

sn .kamura ;
ayrıca soğutma gruplarının yanı sıra merkezi sistemlerde ısıtma soğutma klima fan coil ler vb. cihazlarda teknik destek istersen,mademki ankaradasın yardımlaşabiliriz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Soğutmacı olarak bir McQuay cihiller gurubunun bakımını üstlenmek üzereyim. Sistem 55kw 75 hp direkt akuple. kondenser ve shell and tube soğutucusunu değiştireceğim. Otomasyonu da firma ile anlaşırsak siemens logo ile programlıyacağım. Buna benzer sistemlerin yenisinin imali ve bakım işlerini yapmaktayız. Bu sistemler le ilgili her şeyi sorabilirsin yardımcı olabilirim.

Sn Kamura, Soğutma firması olarak çiller, soğuk hava deposu, buz tesisleri vs. imal ve servisini yürütmekteyiz. Soruların varsa cevaplayabilirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
sayın ozioziozi McQuay cihiller gurubunun kumanda paneli şifreli mi? ayrıca firmanız ankarada mı
 
[email protected] mcquay (su hava ) santirfüjlü arızaları arıza kodları elektriş şeması carrier marka gx gh gtn hxc 30xa 30 xw gibi çoğu soğutma gurubunun dökümanları vardır
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,752
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst