Logo Soft Comfort V6.1 Var Mı?

f_hsimsek

Üye
Katılım
18 Tem 2006
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
Elimde Logo 230!RC var ve V6,0 yazılım olamsına rağmen download edemiyorum , yeni versiyon yazılıma ihtiyacım olduğunu belirten bir alarm veriyor. İnternette son versiyon 6,1 olarak gözüküyor. Bu versiyonu olan var mı? veya bu problem ile daha önce karşılaşan?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
tam olarak ne farkı varki 6 ila 6.1 arasında bende 6.1 var 4.0 dan pek farkı yok..
 
Kullanım olarak fark yok , menuler de aynı , ancak 6,0 ile download edemiyorum , yeni versiyona gerek duyduğunu belirten bir hata veriyor. Aslında benzer durumu bende 4,0 varken de yaşamıştım , 6,0 ı bulup kurduğumda download edebilmiştim. İşin tuhafı elimdeki 6,0 yazılım ile başka tip bir logoya download edebiliyorum... !!
 
yazılımı internetten indirebilirsin yardım menüsünde bir bakarsan ben oradan indirmiştim şu an bilgisayarımda yüklü olmadığı için tam yolunu hatırlamıyorum ama yardım menüsünde dosyadan mı internetten mi diye bir seçenek var.
 
download derken logo içindeki programı aktarmak istiyorsun pc ye sanırım.bu konuda haklısın.farklı versiyonlarda sıkıntı olabilirbu durum daha yüksek bir sürümle yapılmış programı almak için geçerli daha eski versiyonlarda yapılan programlar çok rahat alınabiliyor.6.1 bulamazsan yardımcı olayım..
 
Versiyonu 6,1 e yükselttim ve pc imden logo ya download edebiliyorum , teşekkürler
 
v5.0 la 6 arasında ne fark var peki 5 700mb a yakın ama 6 sadece 150 mb
 
ewt v5.0 la 6 arasındaki fark nedir. eski cihazları 6 ya da 6.1 le programlayabilirmiyiz.
 
Selam arkadaşlar. v5.0 la 6 arasındaki fark nedir. eski cihazları 6 ya da 6.1 le programlayabilirmiyiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,865
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst