Loadcell Konusunda Tecrübeli Arkadaşlar Varsa

Katılım
16 Eyl 2015
Mesajlar
262
Puanları
16
Yaş
29
Konum
İstanbul
Merhaba bir sorum olucak loadcellerde EXC+ ile EXC- , SG+ SG- arasındaki degerin 300-350 ohm civarında olması gerektiğini biliyorum. Ancak toplama kutusuna 3 yük hücresini bağladığım da da her loadcellden yine 300 350 ohm değerini mi okumam gerekiyor ?yoksa toplama kutusundaki çıkış tarafındaki klemensde bu değerleri kaç okumam gerekiyor ?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
sabrını ve azmini tebrik etmek istiyorum . ama ben sorununu anlamadım geçenlerde kalibre konusunu sormuştun şimdi ayar başka bir şey oldu . senin suçun değil ben anlamadım . anladığımı yazıyorum
1 terazimiz var
3 tane load cellimiz var
1 tane toplama kutumuz var
1tane pcmiz var

şimdi bizim load cell toplama kutumuz 4 kanallı düşünüyorum sonra 3tane loadcelimizi aldık bu toplama kutusuna girdik hepsinin zero ve span ayarını yaptık elimizde bir çıkışımız var hepsini tek loadcel modulune dönüştürdük . onuda götürdük plcnin loadcell modulune girdik ..
programımız yaptık çalıştırdık .. evet sonuç pozitif ? negatif succesfull or unsuccesful?
başarısızsa sorun ne ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst