Lityum İyon Akülü UPS hakkında bilgiler

Katılım
13 Mar 2020
Mesajlar
19
Puanları
1
Kurşun asit akülerden % 70 daha az yer kaplayan Lityum İyon Aküler, alanın sınırlı olduğu durumlarda kullanıma daha elverişlidir. Tasarruf edilen alana veri merkezleri için ek kabinler yerleştirilebilir, böylece daha fazla gelir elde edilebilir. Diğer uygulamalar için de yerden ciddi şekilde tasarruf yapılmış olur.

Ayrıca Lityum İyon Akülerin ağırlığı, kurşun asit aküleri yalnızca üçte biridir. Bu da saha seçimini kolaylaştırarak zeminin yük taşıma gereksinimlerinin daha düşük olmasını ve zemin güçlendirmesine gerek duyulmamasını sağlar.

Peki ya kullanım ömrü? Lityum İyon Akü, 10-15 yıl çalışabilir. Standart 10-12 yıl ömür beklentili kurşun asit aküler ise şartlara göre 6-8 yılda bir değiştirilmesi gerekir.

Son olarak Lityum İyon Aküler, 8-10 kat daha fazla (5000 döngüye kadar) şarj ve deşarj döngüsünü destekler. Daha kısa sürede şarj olur, eski ve yeni akü grupları birbiri ile birlikte çalışabilir. Dolayısı ile toplam satın alma maliyeti açısından çok büyük avantaj sağlarlar. Daha fazla bilgi için sayfamızı ziyaret edip irtibata geçebilirsiniz. www.artronic.com.tr
 

Ekli dosyalar

  • liytum ion.jpg
    liytum ion.jpg
    359.7 KB · Görüntüleme: 14
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst