Legrand Ürünleri

cetinsibel

Üye
Katılım
3 Mar 2023
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
30
Legrand, bir Fransız şirketidir ve dünya çapında elektrik ve dijital bina altyapısı çözümleri sunan bir liderdir. 1860 yılında kurulan Legrand, elektrik anahtarları, prizler, aydınlatma kontrol sistemleri, veri ağı altyapısı, enerji dağıtımı ve otomasyon çözümleri gibi çeşitli ürünler üretir.

Legrand, ticari ve konut binaları için elektrik ve dijital altyapı sistemleri tasarlar ve üretir. Şirketin ürünleri, enerji yönetimi, aydınlatma kontrolü, kablolama altyapısı, veri ağı çözümleri, güvenlik ve otomasyon sistemleri gibi alanlarda kullanılır.

Legrand, dünya genelinde 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren ve 2020 yılında yaklaşık 6,1 milyar euro ciro elde eden bir şirkettir. Şirketin ürünleri geniş bir müşteri tabanına hitap etmektedir, bu nedenle ticari, endüstriyel ve konut sektörlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Legrand birçok kategoride ürün seçeneği sunmaktadır. Legrand bayileri üzerinden ürünleri temin etmeniz kolaydır.
Mutlusan bayileri
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,729
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst