Ledmanya-EAE Bayi

Katılım
21 Şub 2023
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
24
Aydınlatma dair tüm ürünleri tüketicilere ulaştırarak bu konu da avantaj sağlamaktadır. Akıllı aydınlatma sistemleri mekana eşit şekilde ışığı dağıtarak gözü yormadan ortamı aydınlatmaktadır. Her sektör ve yer için şık tasarımlar ile uyum sağlayarak ortamı istenilen düzeyde aydınlatır. Sadece iç mekanda değil dış mekan içinde ayrıcalıklı ürünleri bulunmaktadır. Yol ve sokak armatürleri

Eae küçük işletmeler içinde alternatif çözümler sunarak elektrik iletimi ve dağıtımı için kolaylık sağlamıştır. Güç ihtiyacına uygun aydınlatma devreleri için hızlı ve güvenli şekilde kurulum yapılabilir. Bu alanda en çok tercih edilen ürün ise E-line KY-S busbar serisi düşük enerji ihtiyacında kullanılabilen akımı düşük cihazları besleyen talep gören üründür. Yine küçük işletmeler tarafından kombinasyon kutusu da oldukça tercih edilmektedir.

İç Tesisat Ürünleri

Döşeme altı prizleri veya masaüstü priz sistemlerinin kullanımı günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Eae Elektrik bu ürünlere önem vererek her yerde kullanılabilecek şık ve sade, ergonomik prizler tasarlayarak büyük ölçüde kolaylık sunmaktadır. Gömme tip kapalı olan modeller basmalı olup otomatik açılmaktadır. Telefon kablo bağlantıları içinde face plate kullanarak uygun bağlantı oluşturulmuştur. Hem masa içine hem de dış kısımda kullanılabilme özelliği ile avantaj sağlamaktadır.

Eae bayileri arasında olan Ledmanya siparişe göre ürünleri hazırlayıp kullanıcılara iletmektedir. Proje bazlı olan malzemeleri uygun zamanda hazırlayarak satış sonrası da destek vermektedir. Eae bayileri İstanbul şubeleri içinden Somelpa Elektrik bu konuda oldukça başarılıdır. Uzman kadrosu ve güvenilir çözüm ağıyla çalışmalarını sürdürerek bugünkü lider konuma ulaşmıştır. Askı sistemleri, busbar çözümleri, prizler, aydınlatma gibi pek çok kategoride yardımcı olmaktadır. Eae Karaköy satış mağazamız ile stokta bulunan ürünlerimize anında ulaşabilirsiniz.

https://www.ledmanya.com/eae-bayileri/
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst