LCD veya Plazma TV Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

emeğine sağlık çok faydalı oldu teşekür
 
Arkadaşlar çok faydalı bilgiler vermişsiniz, öncelikle teşekkür ederim. Ben 3D led HD tv almak istiyorum. Bu konuda bir tavsiyeniz olabilir mi, marka ve fiyat kıyaslaması. 46 veya 55 inch ekran boyutunu düşünüyorum. Bu konuda uzak doğunun Alibaba sitesinde çok ucuz fiyatlar gördüm ne dersiniz. Buradan alışveriş yapanlar var mı, dolandırıcılık var mı veya istediğiniz yerine kalitesiz ürün mü gönderiyorlar. ?
Çok soru sordum galiba, yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.

3D tvlerin bir yazılım ve tasarım standardı yok her marka kendine özgü bir sistem ve gözlük sunuyor. Bir çok markayı uzun süre test ettikten sonra en çok Panasonic ve LG'nin 3D tvlerini beğendim. Bu TV lerde derinlik hissi oldukça güzel. Yine de uyarmakta yarar var özel çekilmiş filimler haricinde aynı hissi yakalamanız mümkün değil. Yani normal TV yayını izlerken derinlik hissi önemli ölçüde kaybolacaktır.

Uzakdoğu sitelerinde yarı fiyatına bile bulsan almanı önermem. Birincisi kocaman TV kutusunun Türkiye'ye gelinceye kadar kargo masrafı olacak.

İkincisi ve daha önemlisi sıfır TV arızalı çıkarsa ya da arıza yaparsa cebinden para verip yaptırman gerekecek ki Türkiye'den alacağın TV lerden çok daha pahalıya gelecektir.
 
Bu yararlı bilgiler için teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,573
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst