Lütfen yardım kalıpçı taşlama

srkn43

Üye
Katılım
17 Kas 2011
Mesajlar
200
Puanları
1
Yaş
49
Spindle olarak kullandığım kalıpçı taşlama yi calistirınca uç malzemeye değdiği an klavye ve mouse ışıkları sonup çalışmıyor ikisi de
 
Spindleın malzemeye değmesi ile beraber zorlanmaya başlandığını düşünürsek çektiği akım da fazla olacaktır. Bu durumda bilgisayarınız ile spindle'ın elektriği aynı hatta bağlı ise (elektrik bilgim pek yok) dalgalanmadan ötürü bilgisayarınızın güç kaynağı usbler için 5V çıkışını yetiştiremiyor olabilir. (Daha iyi bir power supply, bilgisayarı başka bir faza bağlamak çözüm olabilir)

Başka bir nedende şu olabilir: spindle'ın daha fazla akım çekmesiyle beraber, normalde oluşturduğu EMI daha da artıp özellikle bilgisayarınız da makinanıza yakınsa, oluşan bu EMI yüzünden usb veya bilgisayarın komple kitlenmesine neden oluyor olabilir (daha önce başıma geldi). (Bilgisayarı uzaklaştırmak, usb kablolalarınızı filtrelemek, spindle'ın elektrik kablosunu blendajlı kablo veya blendaj ile yalıtmak çözüm olabilir)

Saygılar.
 
Başka bir nedende şu olabilir: spindle'ın daha fazla akım çekmesiyle beraber, normalde oluşturduğu EMI daha da artıp özellikle bilgisayarınız da makinanıza yakınsa, oluşan bu EMI yüzünden usb veya bilgisayarın komple kitlenmesine neden oluyor olabilir (daha önce başıma geldi). (Bilgisayarı uzaklaştırmak, usb kablolalarınızı filtrelemek, spindle'ın elektrik kablosunu blendajlı kablo veya blendaj ile yalıtmak çözüm olabilir).
 
klavye nasıl mouse nasıl, spindle oto startmı var ...
 
Usb klevye mouse spindle kalıpçı taşlama
 
Faz la nötür dogru bağlamalısınız
 
Her ikisininse sistemine emi filitre al.. Smpslerin toprakşarına dikkat eti
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst