Kumanda ve Güç Devresi Sorularim Acil

Bakın soruya cevap haricinde polemik için bana hitaben cevap yazmayın. Umarım yüksek ilim erbablari anliyorsunuzdur
 
Sen bizi başkasının ödevlerini yapacak bir çeşit bilgisayar programı falan mi sanıyorsun. Biz burada gençlere ödevlerinde yardımcı olmaya çalışırken ilk derdimiz o gençlerin mesleki bilgiye kavuşması. Senin beklediğin gibi her söylenene cevap yapıştırsak bunun o öğrenciye not almaktan başka ne faydası olacak . Kesinlikle o derse bir daha dönüp bakmayacak. Senin sandığın gibi kimseye forumda ukalalık falan kastiğimiz yok .
 
Bakın soruya cevap haricinde polemik için bana hitaben cevap yazmayın. Umarım yüksek ilim erbablari anliyorsunuzdur
Sana cevap yazmak lutfunda bulunan paylaşımcılar, burada maaaşlı eleman degıl.Tarıflerı anlatımları şaaak dıye alnına yapıştırmıyacak. Sen uklalaıgına son ver cevap yazma..
 
Kesinlikle ukalalik var. Bu form benimde daha önce çok kullandığım başkalarının sorularını cevapladım bir forum. İlgi alanım dusinda bir soru küçük bir yardım talebi oldu kendini bilmezler değişik davranmaya çalışıyorlar
 
Sizin yaşınızdayken bizde bütün dünya bize karşı sanırdık. Gayet normal .
 
Hazır bir arkadaşın kumanda sorusunu çözmek için simülasyon programını açmışken sizin sorularınızı da cevaplayayım dedim. Ta ki vermiş olduğunuz cevapları görene kadar... Forum şu dönem eski bildiğiniz forum olmaktan çıkmış ödev sitesi gibi çalışıyor. Her gelen bir ödev soruyor üstüne birde trip atıyor. Arkadaşlar o yüzden biraz gergin...Siz o arkadaşa iyilik yaptığınızı düşünüyor olabilirsiniz ama aslında yaptığınız iyilik değil. Kendisi gelsin sorsun en azından birşeyler öğrenir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…