Kredi kartı yıllık aidatı

Geçen hafta aynı bankanın bonus kredi kartı aidatı ile de ben uğraştım, Kredi kartı ekstresine 69 TL yansıtmışlar, aslında sözleşmemiz gereği 10+ yıldır (K.K. aidatı, havale, EFT vs...) bedeli almıyorlardı bu güne kadar...
Önce Garanti Bankası internet şubesi'nen mesaj attım, ilgilenmediler, şubeye dediler, şubede müşteri temsilcisi ile görüştüm, merkez şubeye yönlendirdi, Merkez şube müşteri temsilcisi de bankadaki İnternet/telefon bankacılığı kısmındaki sabit telefon ile (telefonu kaldırınca direkt olarak 444 0 333'ü otomatik çeviriyor.) merkezdeki sıralı birkaç kişi ile görüştükten derdimizi anlattıktan sonra kredi kartları ile ilgili kısma ulaşabildim. Telefonun diğer ucundaki efendi..! ile pazarlığa oturduk, "...bu günden sonra, eğer kredi kartımı kullanmazsam kesilen 69 TL'nin 29 TL'sini iade edebileceğini, 2015 yıl sonuna kadar (yani bir yıl) kartımı normal kullanacağım taahhüdünü verirsem kart bedelini iade edeceklerini... vs.
Sonuçta taahhüt verdim, bugün ekstremde 69 TL yatmış olduğunu gördüm.
Kısacası banka ipleri elinde tutmak istiyor, önce her müşterisine kart aidatı yansıtıyor, zırlayan olursa pazarlığa oturuyor, sesini çıkartmazsan aidat kesiliyor.

Bir de aynı bankadan bugüne kadar 3 kez kredi çekmişim (toplam 10+15+30 bin TL) banka gişesinden 50 TL karşılığına bu 3 kredinin masraf dekontları ile bu masraf dekontlarının (50 TL.lik) masraf dekontunu :) alıp TÜKODER'e verdim, toplamda 1.125 TL iade alabilecekmişim.
Yoğunluktan 6 aydan önce sıra gelmez(miş) 6-7 ay sonunda eğer mahkeme sonucunda banka ödemekle yükümlü duruma düşerse bu sefer banka bu dosya masraf bedellerinin iadesini 1 yıl sonra veriyor, ya da yine pazarlıkla "...eğer hemen istersen %30-40'ını kırpıp veririm..!" diyor. (Kanun 1 yıl içinde diyor ya, banka da bu 1 yılı kullanıyor.)
Arkadaşların bilgisine...

garanti bankası kadar 3 kâğıtçı banka yok hocam eğer benim elimde olsa hemen şu an kapattırırım kartı ama başka kredi kartı almak için sigortanın olması zorunlu benim sigortam yok o yüzden mecburiyetten bu bankanın kartını kullanıyom sigortam olsa hemen kapattırım bu kartı lanet olsun ....
 

hiker; hiç bir açıklama yazısı yazmadan bir sitenin (reklam amaçlı) kısayolunu koymuşsun, hiç gerek yok, gerektiğinde internetten kendimiz de bulabiliriz, bizi bir yöne yönlendirmeniz ve açıklamasız kısayol koymanız anlamsız gerçekten.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bakın beyler ben elektrikciyim ve kimseden bir beklentim yok sadece yardım etmek istedim
bak sen ne demişsin elektrikçinin işini elektrikçiye bırak bak buda avukatın işi bırak o yapsın demek istemişimdir belkide...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,257
Mesajlar
916,263
Kullanıcılar
450,082
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst