Konuya Cevap Yazma Yönetime!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bencede tarafsız biri olarak bakınca taraf tutuluyor ve bu konu çok uzadı ne zaman açsam aynı muhabbet.
 
Arkadaşlar bu konu içerisinde tekrar bir tartışma yapmayalım lütfen ben bilgimin zekatını veriyordum zaten beyefendi ben kurmlara e-mail atarak maaş,sosyal imkan vb. şeyleri sizinle paylaştım fakat bu forumda yöneticiler dahil herkes rahatsız oldu demek ki kimse işini seçerken maaşa sosyal imkanlara dikkat etmiyor fakat şunu da unutmayın bu hayatta bir gün inşallah eşiniz ve çocuklarınız olursa onlar buna dikkat eder.Kimseye açtığım konuları okumak zorunda değil veya baktın konu seni sarmadı başkakonuya geçersin ben her zaman güzel bir üslup kullandım fakat sinirlendiğimde de sakin bir üslupla yazamazdım fakat sizinle ilgili hiçbir şey yokken siz gelip kötü laflar kullanıyorsunuz.
Aldığıım bazı uyarıların nedeni;
1.)Peygamber Efendimizin(s.a.v) bir hadis-i şerifini paylaştığım içini dini içerikli yazılar yazma diye uyarı aldım fakat aynı kişiler bir avrupalı bilimadamının sözünü paylaşan kişilerdir.
2.)Adam Türkiyenin tüm başbakanlarını eleştiriyor,ben ise sadece şu anki hükümetten memnunum deyince siyasi içerik paylaşma diye uyarı alıyorum.
Tüm üyeler içiniz refah olsun hiçbir haksılık cezasız kalmayacaktır ceza mutlaka sonsuz hayatta verilecektir.
Sağlıcakla Kalın.
 
sayın serkan_com_16 benden rahatsızlık duyduysanız neden soylemedınız tamam bellı yaş farkı olsada burası forum hata yaptıysam kı sonuçta insanız hatamız olabılır özür dılemesınıde bılırız benden rahatsız olduğun konuyu kopyala varsa hatam ben burada bundan sonra yokum yonetımın silmesıne gerek yok hatam varsa kuzu kuzu gıderım
yönetim yanlış yapıyorsunuz taraf tutuyorsunuz geçmişte tekin126 dan bende rahatsız olmuştum konu açmaktan soğudum kendisi tecrübesine güvenerek her konuya yorum yazmak isteyebilir ama iki farklı fikrin olduğu yerde illaki polemik olacaktır. neden bu kadar tepki koyuyorsunuz uslup belirli seviyenin altına düzeşerse gerekli cezalandırma prosedürünü uygularsınız bunu yaparkende kimsenin yaşı forumdaki konumu beni ilgilendirme oluşacak böyle polemiklerde sadece bir yönetici müdahil olamazmı birden fazlanız karşınca bir kişiye yüklenip taraf tuttuğunu gösteriyorsunuz.
 
yönetim yanlış yapıyorsunuz taraf tutuyorsunuz geçmişte tekin126 dan bende rahatsız olmuştum konu açmaktan soğudum kendisi tecrübesine güvenerek her konuya yorum yazmak isteyebilir ama iki farklı fikrin olduğu yerde illaki polemik olacaktır. neden bu kadar tepki koyuyorsunuz uslup belirli seviyenin altına düzeşerse gerekli cezalandırma prosedürünü uygularsınız bunu yaparkende kimsenin yaşı forumdaki konumu beni ilgilendirme oluşacak böyle polemiklerde sadece bir yönetici müdahil olamazmı birden fazlanız karşınca bir kişiye yüklenip taraf tuttuğunu gösteriyorsunuz.

İnsanın içindeki 'sürekli olarak galip gelme arzusu' doğru bir istek değildir. Forumda en fazla ihtar alanlardan biriside benimdir. Şu an yönetimin almış olduğu kararı kesinlikle destekliyorum.
Kişiler yazdıkları cevap yazılarında izin denen bir şey var dediler özellikle takip ettim cuma mesai bittikten sonra cumartesi ve pazar forumda göremedim.
Forumda öğle kişiler varki ( bana göre işi bilmeyenler )sadece benim dediklerim doğrudur bu düşünceyi kabul etmek zorundasınız düşüncesine sahip ben yaşadıklarımı yazdığım halde kafa bulan çok kişi gördüm. Onun için yönetimin aldığı ve alacağı kararları destekliyorum beyenmiyorsam foruma girmem kimsede silah dayayıp foruma gireceksin diye beni zorlamıyor.
 
sayın amasyalı sızınle bır başka konuda polemık yapacak duruma getırdık ama sonuçta karşiliklı anlayışla konuyu kapattık o konuda ben anlatamadım sız konu hakkında uzman olduğunuz için tepkı gosterdınız haklıydınız bana darılıp gucenmedığınız içinde ayrıca teşekkur ederım ınanın burada kımseyı kırmak darıltmak değıl meslektekı arkadaşlara ufuk açmak fıkırlerı paylaşmak en buyuk ısteğım arzum ama maalesef yanlış anlaşılıyorum herhalde uzulduğum en buyuk olanda sizın gıbı dobra cevap vermeyıp arkamdan belkıde konu kapandıktan sonra arkadaş benden rahatsızlığını yazıyor bılmıyorum belkıde rahatsız olacağı bır yorum yazı yazmış olabılırım yazıyı gorsem özür diliyeceğım hata yaptıysam şuda var haklıysam özür diletene kadarda ustune gıderım kımse kımsenın aleyhınde karalama hakkına sahıp değıl konuya objektıf tarafsız baktığınız için teşekkur ederım ıyı ramazanlar
 
İzin denen birşey var ı ben yazdım direk ismimi verebilirsin;
Çok merak ettiyseniz söyleyim elektrik müh. öğrencisiyim.Stajım bittiği için de yaz tatiline girdim fakat haftasonumu da sizinle geçirmek yerine ailemle geçirdim amasyalı bundan rahatsı oldun sanırım.
Kimseye dediklerimi kabul edin diye zorlamöadım sadece bildiğim kurumların maaşını yazdım fakat bu bile bazılarını rahatsız etmeye fazlasıyla yetti.NEREDE ÇALIŞIRSANIZ ÇALIŞIN ZERRE KADAR UMRUMDA DEĞİL!!!.
Tekin Bey sizde imzanıza uyun ve konuma mesaj YAZMAYINIZ!!!

Ama size kızdığım için de diğer genç arkadaşlarla bilgilerimi paylaşmayı kesmeyeceğim bu yönetim beni silene kadar bilgimin zekatını vereceğim özellikle bu tercih(öss,kpss) döneminde diğer arkadaşlar hem hangi bölümü seçcekleri hem de hangi kurumların çalışma şartlarının iyi olduğu konusunda sonuna kadar bilgilendireceğim

Bakın burada mesele sizi kaybetmeye çalışmak ya da eleştirmek değil. Mesajlarınızın tamamını inceledim ve üslubunuz buranın alıştığı türden değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer profilinizde görünen yaşınız doğru ise bu kadar heyecanlı ve ateşli olmanız çok normal ancak bunu genel geçer konular yerine bizlere yani Türkiye'mize faydalı olabilecek meslek anlamında hayat anlamında yeniliklere harcamanız gerektiğini düşünüyorum. Yani bu şu demek kimin ne kadar aldığının kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum. Ben ayda 15.000 TL kazanıyorum. Size bir faydası var mı? yok. Tekin126'ya bir faydası var mı? yok. Yani konular gerçekten eleştirisel geliyor insanlara. İşte bu yüzden insanlar size tepki gösteriyorlar ya da vice versa.

Sonuç olarak;

Mesleki anlamda katabilecekleriniz var ise ya da alabilecekleriniz nacizhane olarak bu yönde kendinizi şartlamanızı öneririm.

Ancak kurallar gereği, ortamda bir tahrik unsuru var ise ya da olumsuz bir durum var ise şahıs ya da konum gözetmeden gereken tüm önlemleri alacağımız konusunda müsterih olabilirsiniz.

Konunun burada noktalanmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.

Kamuda çalışmak da Türkiye'ye faydalıdır sırf bunu savunduğum için birçok tartışma yaşandı evet üslubum değişik olayları sizden daha rahat bir dille açıklıyorum bazıları ise direkt suçlama tarzında yazıyor ama artık bu forumda kim nerede çalışırsa çalışsın zerre kadar umrumda değil fakat ben çoğu kurumun çalışma şartlarını öğrendim bunları da sadece özel mesaj yoluyla öğrenmek isteynlerle paylaşacağım.
Sizin maaşınız kimseyi elbette ilgilendirmez fluke bey fakat aklında kendi işini kurmak isteyenlere kamuda çalışmak isteyenlere veya özelde çalışmak isteyenlere bizim bilgilendirme yapmamız da bir şarttır ve ÇALIŞMA ŞARTLARI DA MESLEKİ BİR OLGUDUR.Ama siz bu şartları söylemezseniz genç arkadaşlar kendisine neye göree bir yol çizecek kendimi geliştirecem umuduyla kandırılıp kaç tane mühendis emonun belirledği ücretten daha az çalışıyor haberişniz var mı?Tabi ki var fakat siz susuyorsunuz hala susmaya devam edin birkaç genç daha kandırılsın ve ezilsin ama sizle sadece bu mesleki bir olgu değil deyip susun yoksa mazallah gelir koltuğunuz ele geçiriler.

Şahıs ya da konum gözetmeyeceğinize bu foruMDA inanacak kaç kişi vardır.Yaşımı bile öne süren siz yöneticilerin şahıs ve konum gözetmeyeceğini hiç sanmıyorum
Konunun burada noktalanmasını bende isterdim fakat hala amasyalı ve tekin126 beyler bana kişisel olarak tartışma başlatacak yorumlar yazmaya devam ediyorlar bence siz bu konu noktalanmasını onlara da söyleyin ya da belki zaten gördüler ama zaten fluke bizden demişlerdir

Sayın selcukeem92

Burası Türkiye'nin en büyük mesleki içerikli forumudur. Burada açılan her konuya herkesin cevap yazma hakkı bulunuyor. Sadece sizin gibi düşünenler için konu açmak istiyorsanız kişisel blog oluşturmanız gerekiyor. Eğer her açtığınız konuda polemik oluşuyorsa üslubunuz hakkında biraz daha düşünmeniz gerekiyor. Defalarca uyardım, defalarca karşılıklı atışma içeren mesajlar sillindi. Ancak geldiğimiz nokta da hâlâ yönetimi suçluyorsunuz.

Eğer yönetimin sizin düşündüğünüz gibi bir tarafı tutuyor olsaydı ve forumu sizin düşündüğünüz gibi yönetiyor olsaydı karşıt fikirli hiçbir konu açtırmaz, karşıt fikirli mesajları siler, karşıt fikirli üyelerin hepsini banlardı. Bizler yazılan yorumun içeriğine sadece forum kurallarına uygunluğu açısından bakıyoruz. Hiçbir siyasi düşünceyi, etnik yapıyı ya da kültürel ortaklığı kollamıyoruz. İnsanları sınıflayarak yargılamaya çalışan biz değiliz. Bu forum 6 yıldır aynı ahlaki değerler ile ve aynı titizlikle yönetilmektedir.

Siz ya da bir başkası fikirleri uymasa bile hiçbir suretle yaşı kendi yaşınının 3 katı yaşı olan bir şahısa karşı burada alaycı ifadeler kullanamaz. Bizim için en önemli değer birbirmize gösterdiğimiz saygıdır. Kaldı ki yönetim olarak bizler 15-16 yaşlarında foruma üye olan meslek lisesi öğrencisi kardeşlerimize karşı hitap ederken bile sözlerimize sayın diye başlıyoruz.

Üslubunuzu düzelterek ve saygı sınırları içerisinde kalarak konu açmaya başlarsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Ancak bu tip kişisel atışmalar devam ederse yönetimin alacağı kararlara saygı göstermeniz gerekecektir.

Kişisel blog açmama gerek yok birçok foruma daha üyeyim(memurlar.net,elektro.net,forumdonanım vb.) buralarda bu şekilde yazılar yazıyorum orda da yöneticiler var fakat şu ana kadar hiçbirinde daha bir yöneticiyle bile konuşmama gerek kaldıracak bir durum olmadı
Fark ettiyseniz şimdi sıra sizde özelciler konumda kişisel tartışmayı başlatanTEKİN126 DIR.Belki zaten farkınadasınız ama düşündüğünüz kadar tarafsız değilsinizdir en basit bir şeyde bile bunun yaşı küçük bu tekin beyden az bilir düşüncesiyle hareket eden yöneticilerin olduğu bir forumda bana objektiflik demeyiniz lütfen...
Bu fgorumda sadece benim dediğim olsun gibi bir havamda yok sadece kendi konularıma başkalarını mesaj yazmasını istemedim sadece.
Üslubumun oldukça düzgün olduğunu fakat sizin bazı üslubu bozuk kişiler karşısında sustuğunu görüyorum fakat ben bu tür haksızlıklar karşısında susmam aksi bey bakınız imzam
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Haftasonu niye yazmadığımız bellidir,birileri kadar işi bilen olmadığımız için normaldir bu. Şurda bile sataşma var, biz doğruları söyleyince tüh kaka hatta işi bilmeyen oluruz. Sizin gibi iş bilenler olduğu için piyasa bu durumda. Esasında çok uzun cevap verilirde buna değer mi işte o problem. Çünkü karşındaki senin kadar kapasiteye sahip değilse boşuna anlatır durursun. Azcık şu yazdıklarıma bakında işi kimin bilip bilmediği çok net ortaya çıkar.
 
Sayın selcukeem92

Yaşanan sorunun savunduğunuz fikirler ya da açtığınız konular değil de kişileri hedef alarak yapılan yıkıcı eleştiriler, imalı alaylar ve hakarete varan restleşmeler olduğunu daha nasıl anlatabiliriz inanın bilmiyorum. Direk sizi suçlamıyorum ancak ülke olarak Avrupa'da yerleşmiş olan tartışma adabından çok uzaktayız. Rakip olarak görülen düşünceleri tamamen yok etmeden kimsenin içi rahat etmiyor. Halbuki karşıt fikirler olmasa kendimizi geliştirmemiz mümkün olmayacaktır.

Size bir örnek vermek istiyorum. Yıllardır bir çok forumda tartışmalar yürütürüm ve bunlar gerçekten ateşli tartışmalardır. Fakat tartıştığım arkadaşım 3-5 gün foruma girmese hemen özel mesaj atarak halini, hatırını sorardım. Ben nasıl rakip olarak gördüğüm kişilerin halini soruyorsam aynı şekilde uzun süre foruma giremeyince özel mesaj kutumda bu tip bir çok mesaj bulurdum. Burada anlatmak istediğimi isterseniz açıklayayım. Bir fikri savunmak karşıt fikirli herkes ile kanlı bıçaklı düşman olmayı gerektirmez. Herkes illa sizin gibi düşünmek zorunda da değildir. Siz kendi fikrinizi savunun, kendi doğrularınızı yazın karşı taraf da fikirlerini yazsın okuyanlarda kendi akıl süzgeçlerinden geçirerek kendilerine ait bir fikir üretsinler.

Bu konuyu da artık burada sonlandıralım. Forum kuralları içerisinde kaldığı sürece her isteyen, her istediği konuya yorum yazabilir ve buna kimse engel olamaz.
 
Piyasa bu durumda olmaması için devlette çalışyor iseniz vatandaşın verdiği vergilerden maaşınızı alıyorsunuz. Ama bu maaş sizi mesai saatlerinde forumlarda tartış diye verildiğini zannetmiyorum.
Özel sektörde çalışıyorsanız patron bir şeyler kazandırsın diye o bilgisayara oturtmuştur. forumlarda tartışma yapsın diye değil herhalde.
Öğrenci iseniz staj yaptığınız yerdeki kişiler ödevinizi yapınız öğrendiğiniz konuları not ediniz diye müsaade etmişlerdir.
forumlarda tartışma yaratın diye değil.
 
Burada bile tartışma çıkarıldığı için konuyu kapatıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst