Konuya Cevap Yazma Yönetime!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
13 Tem 2012
Mesajlar
319
Puanları
1
Yaş
32
Mesela bir konu açtığımızda birinin o konuya mesaj yazmasını istemiyorsak bunu yapmanın bir yolu var mı bu forumda çünkü birileri her konu açtığımda konuma beni suçlayarak polemik başlatıp konuyu kişisel tartışma haline getiriyor !!!!
 
Böyle bir yöntem yok. Ancak eğer konunuz sürekli polemik haline getiriliyorsa sorun başkalarında değil sizdedir.
Bunu suçlama amacıyla yazmadım. Bir kastım yok.. Bunun değerlendirmesini kendiniz yapacaksınız. Eğer forum kurallarına uygun ise dileyen herkes yazabilir. Konunun şahsınıza münhasır bir yönetim şekli yoktur.
 
sayın fluke bu yazılanlardan hatta benım özel mesaj panoma mesaj gonderdı konuyu açan arkadaş benım iyi niyetle yazdığım bır yorum amacım tartışma polemık yaratılacak konu forumda konunun açılış amacı benım şahsı tecrubem tartışma açılacak durumda bende yorum yazıp uyarayım belkı faydası olur nerden yazdım yazdığımada pişmanım uyarmakta benım gorevım değıl tamamen insanı duşunceyle yazdığım yorum

yazdığım yorumu kopyalıyorum yanlış hata varsa lutfen oğrenmek ıstıyorum karşiliklı bırbırımızı kırmak ne kazandırır
şikayet konusu olan yorumum kopyalıyorum

:)ya bağişlayın gençler sayın yelek 87 ve sayın selcukeem92 konu açıyorsunuz ikiniz soru cevaplı devam edıyor forumda bu gıbı yazmakla bır avantajmı varda bız bılmıyoruz:)sakın darılmayın sizin öğrenmek istedığınızı ya bılen yok yada yazmak ıstemıyorlar tartışma polemik çıkacağı için yorum yazmıyorlar ınanın bende aynı duşuncedeyım forumda polemık tartışma çıkarmıyalım duşuncesındeyım yınede sabredemedım :)
Böyle bir yöntem yok. Ancak eğer konunuz sürekli polemik haline getiriliyorsa sorun başkalarında değil sizdedir.
Bunu suçlama amacıyla yazmadım. Bir kastım yok.. Bunun değerlendirmesini kendiniz yapacaksınız. Eğer forum kurallarına uygun ise dileyen herkes yazabilir. Konunun şahsınıza münhasır bir yönetim şekli yoktur.
 
Sayın tekin126 ve selcukeem92;

Durumun farkındayız ve bunun böyle gitmeyeceği kesin. Konuların akibeti yönetimde görüşülüyor ve gelecekte kural dışı durumlarda derhal müdahele edilecektir.
 
Önce suçlu olarak beni kabul ettiğiniz söyleyip daha sonra ben onu katetmedim yazan bir yönetici var karşımda tekin bey benimle kavgslı olduğu halde hala yelek87 ile benim konuşmamı gelip eleştiriyor üstüne bir de ben suçlu oluyorum ama yönetici sorun sizde(suçlu sensin) diyor sonrada ben size suçlu da demiyorum deyip beni resmen salak yerine koyup hiçbir araştırma yapmadan sorun sizdedir diyor belki sürekli birilerinin rahatsız etmesinden sıkıldığımı dile getiriyorum.
Birkaç kez sizi biri gelsin konunuzun içinde sizi rahatsız etsin sonra da bir tane yönetici gelsin araştırma yapmadan sorun sizde yazsın.
Burada gerçekten çok iyi yöneticiler olduğu kadar çok yanlış konumda bulunan kişilerin de olduğunu düşünüyorum gerçekten bu forum eskisi gibi değil eskiden araştırmacı insanlar vardı şimdi ise sabit düşüncelere batmış kişiler var ne yazık ki .
Aksi Bey siz konuları şahsi tartışmalara getirmeyin yazıyordunuz fakat biri gelip direk yelek ve benim nickimi yazıp bize kendince nasihat veriyor ama buna karşı o kişinin mesajını bile silmiyorsunuz ama biz bir konuya az da alakası olan bir şey yazınca hemen silinsin ben sizin daha tarafsız olduğunuz düşünüyordum buyrun tekin beyle size iyi forumlar.Yelek87 ile ben eleştiri alalım sonrada haksız olalım siz böyle devam edin bakalım kaç üyeniz kalacak en sonuda ben söyleyim tekin bey+yöneticiler+tekin beyin nasihatlarına uyacaklar Bu forumda tekin beyin nasihatine karşı çıkanın hali budur işte yönetici bile araştırma yapmadan sizi hem suçlu hem salak yerine koyar.
İyi Forumlar .....
 
Sayın selcukeem92;

Önümüzde yazdığınız mesajların ve girip çıktığınız konuların seceresini çıkartan bir moderatör panelimiz var. Hakkınızda mutlak şekilde araştırma yapıldı ki siz bu kelimeleri yazmadan çok çok daha önce.. Ben burada ne sizi ne bir başkasını hedef alarak yazmadım ki, eğer yapacak olsaydım karakterim gereği açıklama yapmadan da alternatif yöntemlerle bunu yapabilirdim. Bu genel bir toplum olgusudur ona dayanarak size sorunun sizde olabileceğini tarafsız olarak belirttim.

"Pencereden dışarı baktığınızda görebildikleriniz pencerenizin çerçevesi kadardır."

Bu sözün anlamını biraz düşünmenizi tavsiye ediyorum. Şahsıma yönelik herhangi bir tahrik unsurunda diğer kullanıcılarımızın da tarafımıza iletilen şikayetlerini göz önüne alarak üzgünüm ki forumla ilişkinizi kesmek durumunda kalacağız.
 
Beyefendi son bir konu daha açacağım ben sana birşey demeden alınmışsın bile seni kırdıysam senden özür dilerim ve seninle bir antlaşma yapmak isterim;
Ben son bir konu daha açacağım yetişirse bugün yetiştiremzsem yarın ben konuyu açar açmaz sen benim konumu kilitle ve benim bu konum hariç tüm mesajlarımı sil ve ilişkimi kes hem bu forum benden kurtulur ben de tüm anlatacağımı saygı sınırları çercevesinde anlatırım.
Bana Evet/Hayır şeklinde bir mesaj yollamanı veya buraya yazmanı bekliyorum yarın en geç saat 14.00 da da beni sil ve bu kadar zarar verdiysem bu foruma beni sil.
Ben bu forumda bir yenilik yapmak istedim kimse maaşlarını rakamsal olarak yazmadı ben her kamu kuruluşuna e-mail atıp öğrendim ve sizinle paylaştım bunu kendimi övmek için de yazmadım diyeceğim şey şu:sırf maaşları yazmamma hatta sormam bile yanlış algılanıp uyarı aldım bu kadar yeniliği bile kaldıramadın be sen kontrolkalemi.com ne oldu sana veya ne yaptılar sana
 
Bakın burada mesele sizi kaybetmeye çalışmak ya da eleştirmek değil. Mesajlarınızın tamamını inceledim ve üslubunuz buranın alıştığı türden değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Eğer profilinizde görünen yaşınız doğru ise bu kadar heyecanlı ve ateşli olmanız çok normal ancak bunu genel geçer konular yerine bizlere yani Türkiye'mize faydalı olabilecek meslek anlamında hayat anlamında yeniliklere harcamanız gerektiğini düşünüyorum. Yani bu şu demek kimin ne kadar aldığının kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum. Ben ayda 15.000 TL kazanıyorum. Size bir faydası var mı? yok. Tekin126'ya bir faydası var mı? yok. Yani konular gerçekten eleştirisel geliyor insanlara. İşte bu yüzden insanlar size tepki gösteriyorlar ya da vice versa.

Sonuç olarak;

Mesleki anlamda katabilecekleriniz var ise ya da alabilecekleriniz nacizhane olarak bu yönde kendinizi şartlamanızı öneririm.

Ancak kurallar gereği, ortamda bir tahrik unsuru var ise ya da olumsuz bir durum var ise şahıs ya da konum gözetmeden gereken tüm önlemleri alacağımız konusunda müsterih olabilirsiniz.

Konunun burada noktalanmasını rica ediyorum.

Saygılarımla.
 
Sayın selcukeem92

Burası Türkiye'nin en büyük mesleki içerikli forumudur. Burada açılan her konuya herkesin cevap yazma hakkı bulunuyor. Sadece sizin gibi düşünenler için konu açmak istiyorsanız kişisel blog oluşturmanız gerekiyor. Eğer her açtığınız konuda polemik oluşuyorsa üslubunuz hakkında biraz daha düşünmeniz gerekiyor. Defalarca uyardım, defalarca karşılıklı atışma içeren mesajlar sillindi. Ancak geldiğimiz nokta da hâlâ yönetimi suçluyorsunuz.

Eğer yönetimin sizin düşündüğünüz gibi bir tarafı tutuyor olsaydı ve forumu sizin düşündüğünüz gibi yönetiyor olsaydı karşıt fikirli hiçbir konu açtırmaz, karşıt fikirli mesajları siler, karşıt fikirli üyelerin hepsini banlardı. Bizler yazılan yorumun içeriğine sadece forum kurallarına uygunluğu açısından bakıyoruz. Hiçbir siyasi düşünceyi, etnik yapıyı ya da kültürel ortaklığı kollamıyoruz. İnsanları sınıflayarak yargılamaya çalışan biz değiliz. Bu forum 6 yıldır aynı ahlaki değerler ile ve aynı titizlikle yönetilmektedir.

Siz ya da bir başkası fikirleri uymasa bile hiçbir suretle yaşı kendi yaşınının 3 katı yaşı olan bir şahısa karşı burada alaycı ifadeler kullanamaz. Bizim için en önemli değer birbirmize gösterdiğimiz saygıdır. Kaldı ki yönetim olarak bizler 15-16 yaşlarında foruma üye olan meslek lisesi öğrencisi kardeşlerimize karşı hitap ederken bile sözlerimize sayın diye başlıyoruz.

Üslubunuzu düzelterek ve saygı sınırları içerisinde kalarak konu açmaya başlarsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Ancak bu tip kişisel atışmalar devam ederse yönetimin alacağı kararlara saygı göstermeniz gerekecektir.
 
yönetim yanlış yapıyorsunuz taraf tutuyorsunuz geçmişte tekin126 dan bende rahatsız olmuştum konu açmaktan soğudum kendisi tecrübesine güvenerek her konuya yorum yazmak isteyebilir ama iki farklı fikrin olduğu yerde illaki polemik olacaktır. neden bu kadar tepki koyuyorsunuz uslup belirli seviyenin altına düzeşerse gerekli cezalandırma prosedürünü uygularsınız bunu yaparkende kimsenin yaşı forumdaki konumu beni ilgilendirme oluşacak böyle polemiklerde sadece bir yönetici müdahil olamazmı birden fazlanız karşınca bir kişiye yüklenip taraf tuttuğunu gösteriyorsunuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst