kontaktör kumanda bağlama

saygın34

Üye
Katılım
8 Mar 2014
Mesajlar
24
Puanları
1
20140308_140241.jpgmeraba arkadaşlar bu resimdeki kontaktör ve ona direk bağlı termik röle var resimde görüldüğü gibi A1 boş oraya nötr giriyoruz. A2 den 13 no lu klemense köprü atılmış.13 no lu klemensten 14 nolu klemense tekrar köprü atılmış ortasında buton var tahminimce bu start butonu . L3 nolu klemenstende resimde görüldüğü gibi termiğin NC95 nolu klemensine köprü atılmış .birde 14 nolu klemensin altında bir tane daha A2 girişi var. şimdi stop butonu aldığımızda kalan bağlantıyı nasıl yapmamız gerekiyor yada bunda hata varmı bunları öğrenmek istiyorum açıklayıcı bir şekilde hem ben öğrenmiş olurum hemde bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar faydalanmış olur ilgilenenlere şimdide teşekkür ederim:)
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Kardeşim bırsey yapmışsınız etmeğinize saglık ama bırsey anlamadım



KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Asırı akımın NC95 e fazı gırersın çıkarsın ordan stopa gır çık starta gir çık ordan da kontaktorun A1e gir noturu A2 ye gır(kesık calıstırma) kardesım sen mühürlene yapmaya çalışmıştın oda startın gırısın kontaktorun NO gür çık startın çıkışına foto yok


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Nc96 dan stopa gir , çıkışını startan 14 giden kablanun yanına bağla kolay gelsin.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
sağolun arkadaşlar aslında çok basit ama bilmeyince karışık geliyor biraz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,211
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Geri
Üst