Aşırı kompanzasyon konularını araştırınız. 0.98-0.99 ideal olabilir.Arkadaşlar merhaba , kompanzasyon sistemlerinde kompanzasyon neden 1 olsun istenmez .
Forumda bu konu defalarca konuşuldu . Çok kenarlarda gezersen lop diye karşı tarafa düşme ihtimalin her zaman çok yüksek .Arkadaşlar merhaba , kompanzasyon sistemlerinde kompanzasyon neden 1 olsun istenmez .
kim istemiyor?Arkadaşlar merhaba , kompanzasyon sistemlerinde kompanzasyon neden 1 olsun istenmez .
Sen çıkışınca ben şimdi korktum servet hocam . Artık bende istiyorum . 1 olsun ne güzel . Ne o oynak zıppırık değerler .kim istemiyor?
yav yok hani günah bişimiş gibi kanıun gibi bişi geldi ondan vallaSen çıkışınca ben şimdi korktum servet hocam . Artık bende istiyorum . 1 olsun ne güzel . Ne o oynak zıppırık değerler .
şimdi devrede sadece omik yük var deyelim bir sürü rezistans .. sistemin cos fisi hep 1 olur ne yapmalıyız şimdi? biz yıllardır cos fi 1 çalışıyoruz o nasıl olacak ? eğer devrede bobin yok ise cos fi hep 1 olacak onu napacaz ?cosfi = 1 olursa XL=XC yani tam rezonans durumu olusur. Asiri voltaj olusabilir. Koruyucular devreye girebilir.