Kombiye Termostat Bağlama

selloman

Üye
Katılım
16 Nis 2009
Mesajlar
94
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar kombide termostat girişi olan iki uç var bunun çalışma sistemi nasıldır?kombi çalışırken bu ikisini köprülesem derecesi artarmı fikri olan varmı acaba?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
on off kontak girişi olması lazım.

Mekanık yada elektronık termostatın kontak çıkışını bu termostat girişine bağlanabilir sanıyorum ama .. dikkatli olmak lazım her marka bu şekilde bağlantı sağlamıyor. Sizin o cihazın şemasına yada açık bağlantı şeklini gösteren bir devre şemasına ihtiyaç var. kullanım kurulum klavuzunda bu bağlantı şemaları mevcuttur. incelerseniz cihazla birlikte verilmiş olması lazım ordan detaylı bir bilgi alabilirsin..
 
Arkadaşlar kombide termostat girişi olan iki uç var bunun çalışma sistemi nasıldır?kombi çalışırken bu ikisini köprülesem derecesi artarmı fikri olan varmı acaba?
Kombi derecesi arttırmak ancak gaz ayarları ile mümkün olur. onuda daha önceden teknik bilginiz yoksa sakın karıştırmayın. Oda termostatları firmadan firmaya modelden modele değişiklik gösterir . 220 V ile çalışan ve 24 V ile çalışan oda termostatları mevcuttur piyasada. Biz vaillantta 3 kablolu oda termostatları kullanıyorduk. iki kablolu nasıldır bilmiyorum. Bence oraya köprü yapmayın. Nihayetinde elektronik karta müdahale ediyorsunuz yok yere başınızı ağrıtmayın ..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,836
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst