Kolon ve kirişlerde elektrik boruları

Sn. GezgiN, tamam haklısınız. Ama eksik yazmışsınız. Kontrol edenler, belediyeler, bakanlık, bağış ve komisyon çarkı kurup rüşvet alanlar, imar affı çıkaranlar vs. liste uzayıp gider. Bütün bunlar ne olacak. Yanlarına kar mı kalacak.
Peki biz ahlaksız cahil toplum olarak, her şey gözümüzün önünde olup dururken, üç maymunu oynamaya devam edecek, kendi çıkarlarımız söz konusu olunca hiç bir din, ahlak, insanlık kaidesini tanımayacak ve bir kaç kurbanlık müteahhit ve belediyecinin kellesini alıp günah çıkarmış gibi, kadir gecesini yakalamış gibi piru pak devam edeceğiz. Oh ne güzel dünya. Bir sonraki felakette aynı goygoya devam inşaalah.
Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünlerine selam olsun.
Tabiiki dediğiniz gibi saymakla bitmez işin özü ahlaklı birey ahlaklı toplum. İnsan kaynağının bozuk olduğu bir ortamda istediğimiz bir veya birkaç noktaya ihaleyi yıkarak kendi nefsimizi temiz çıkarıp rahatlayabiliriz bunun sonucu da bir başka bataklık olacaktır. Bir toplum bütün alanlarda nasıl yozlaşır dünya için ibretlik bir örneğiz malesef.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst