Kalorifer kazani

Katılım
6 Şub 2017
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
35
Selamun aleykum. Abilerim, kardeslerim.
Sizin tecrubelerinize ihtiyacim var. Evime kat kaloriferi kurdum. Icerisinine 110 litre su aliyor. Petekleri hatti dosedim. (imbisat deposu, sirkule pompa yonu vs.) hepsini kontrollu bir sekilde yaptim. Ancak suyu dolduruyorum calisiyor motor durunca imbisat deposundan oldugu gibi bosaltiyor. ( imbisat deposuna giden hatti pompanin emişine yaptim.) pompayi kazana donus hattina koydum. Sicak gidis hattini soktum icinden tas cikti. Herhalde dedim tas tikadi pompa basamadi kazan icerisinde basinc yapti ve pompayi durdurunca basincli oldugu icin imbisat deposundan butun suyu bosaltti. Tasi aldim pompayi bagladim sirkule etmiyor. Peteklere giden hatlari 2 ser merte arayla kesip ufledim hepsi acik. Yani hic birinde sorun yok. Ancak biraz once birsey dikkatimi cekti. Kazana giris ve cikisi ayni hizada 1" hattan yaptim. Acaba pompa giris cikis hatlari ayni hizada oldugu icinmi basamiyor. Lutfen yardim..
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Pompa çalışırken imdisat hattını kontrol edin by-pass yapıyor olmasın...
 
Giris cikis hatlarini korledim. Alttan donus suyu. Usttende gidis borusu yaptim is cozuldu
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst