Kaliteli ve hassas ölçü aletleri ?

zodehala

Üye
Katılım
17 Eyl 2007
Mesajlar
164
Puanları
1
Yaş
39
Kaliteli ve hassas multi metre ve/veya avometre nerden alabilirim ? (kaliteli bi marka )
 
HE, Fluke aklıma ilk gelen markalardır, bunların satış temsilcilerini internetten bulabilirsin ....
 
Evet Fluke Multimetre anlamında çok iyi bir firma. Profesyonel ve kişisel olarak kullanıyorum. Bende 115 Modeli var. Özellikleri ve kalitesine göre ucuz da sayılır. Netes adlı firmadan temin edebilirsin.
 
sanpaelektronik ,pestaş,sempati otomasyon adreslerinden yararlanabilirsiniz.RMS ölçüm
yapıyor olmasına dikkat edin.
 
Fluke'den şaşmayın kalite ve hassaslık konusunda fiyatına göre en iyisi.Yalnız eğer yanlış işlem yaptığınızda orjinal sigortalarını kullanmalısınız.Bu yönden bakıldığında piyasada satılan yedek malzemesi pahalıya çıkabilir.
 
devre elamanlarının nsıl ölçüleceğini hatsını kusurunu nasıl bulunacağını anlatan türkçe dokumanlasrı nerden bulabilirim ?
 
devre elamanlarının nsıl ölçüleceğini hatsını kusurunu nasıl bulunacağını anlatan türkçe dokumanlasrı nerden bulabilirim ?

Kıymetli kardeşim şahsen ben senin önce ucuz basit bir ölçü aleti almanı öneririm. onunla ölçme teknigini geliştirip sonra kaliteli bir cıhazla öçmeni daha mantıklı olacagını düşünüyorum .10 - 15 liralık bir ölçü aleti al bence.teknigini ilerletince 300 dolarlık fluke de kullanabilirsin şimdi alırsan bence israf olur.
 
netes bir türk firmasıdır ama ben fluke hem ölçü aletlerini ve kalibrasyon cihazlarını kullanıyoruz gerekten çok iyi çihazlar
 
Fluke-337 Pensampermetre (AC/DC 1000A)
Fluke-330_pensampermetre.jpg

Fluke 337 pensampermetre ileri teknoloji kullanımını ve gelişmiş tasarım üstünlüğünü tekrar kanıtlamıştır. Fluke 337 pensampermetreler öncelikle kullanım kolaylığı düşünülerek tasarlanmıştır. İnce yapısının yanında özel çene bölümü kullanılabilecek uygulamalar için en uygun yapıyı oluşturmaktadır. Fluke 337 Pensampermetreler bu tasarım mükemmelliği ile Fluke teknolojisinin bir bileşimidir. Yeni mikroişlemci teknolojisi sayesinde artık düşük seviyelerdeki akımları bile ölçmek çok kolaydır. Motor veya aydınlatma sistemleri gibi uygulama alanlarında In-Rush akım ölçme özelliğiyle başlama akımını ölçebilirsiniz. Fluke 337 model Pensampermetrede sunulan True-Rms ölçüm özelliğiyle ölçümler artık daha güvenilir olarak yapılabilmektedir.
Fluke 337 molel Pensampermetre kullanırken bir eliniz daima özgür kalacaktır. Cihazı kullandığınız elinizin başparmağıyla fonksiyon değiştirebilir, aydınlatmayı açabilir, ekranı dondurabilir ve diğer özel fonksiyonları aktif hale getirebilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,892
Kullanıcılar
450,003
Son üye
ozdekaratas07

Yeni konular

Geri
Üst