Kaçak Akım Rolesi Ara Ara Atıyor

ters bağlanmış olsa ara ara atmazdı. devamlı atardı.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi günler,
Ustanın ters bağlanmıştan kastettiği nedir? Resimli olarak gösterebilir misiniz? Malum ya 2 kutuplu (faz-nötr) ya da 4 kutuplu (faz-faz-faz-nötr) seçenekleri var. Teşekkür ederim.

KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi.
 
KAR giriş kabloları ters bağlanmış, nötr yerine faz; faz yerine nötr bağlamışlar. Şimdi arayıp sordum, çıkışlarına dikkat etmedim dedi.
Bununla hiç alakası yok . Gene aynen çalışması lazım , arızanın kaynağı bu değil , şekli incelerseniz farketmeyeceğini anlarsınız.

1-fazl%C4%B1-ka%C3%A7ak-ak%C4%B1m-r%C3%B6lesi.jpg
 
Bazı kaçak akımlar (ters giriş yapıldığında bile )elektrik girişi alt tan yerine üstten yapıldığında bile atıyor diye duydum.Ama görmedim
 
alternatif akımda ters bağlantı olmaz diye biliyorum. kaçak akım rölesinin mantığı toprak nötr kısa devresidir diye biliyorum
 
haklısın sayın ustam bence buradaki arıza farklı birşey var
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,942
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst