Kaçak akım rölesi yanlış mı bağlanmış?

Merhabalar yeni aldığımız (3 ay önce) çamaşır makinesinesinin suyuna elleyince hafif çarptığını fark ettim sonra sigorta kutusunu açıp k.a.r ın test düğmesine bastım hiç birşey olmadı sonra kapağını söktüm ve bu manzarayla karşılaştımEkli dosyayı görüntüle 66243hem ters bağlanmış hemde nötr bağlı değil bana yanlış geliyor bu bağlantı doğrumudur?Ekli dosyayı görüntüle 66244
Nötr bağlı deıl ondan
Peki nötrü bağladığımda atacakmıdır ?
Atar
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bu şekilde sizin evde K.A.K.R. çalışmaz. K.A.K.R. rölesinin içinde açma yapan bobin var.K.A.K.R. çalıştıramayan USTA !!! arkadaşlar o bobini söküyorlar. Görüntüde var ama gerçekte yok. Ana beslemeyi üsten gireceksiniz nötr hattı dahil..Dağıtımıda altdan yapacaksınız.
Alt üst önemli değil doğru bağlansın yeterli

Kaçak akım rolesine alttan veya üstten giriş yapılması,çalışma prensibine etki etmez.her iki durumda da role görevini yapar..yalniz bu arkadaşın zaten role dandik uyduruk bir marka..bu role arıza olmasa da atar..gelen adam da iptal etmiş çekmiş gitmiş..roleyi ve sigortaları degistir..c 25 sigortalarla evinde yangına sebep olursun..rolenin de notr bağlantısını yaptirin.buyuk ihtimalle sorunsuz çalışacaktır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,206
Mesajlar
915,817
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst