iki farklı sensörden gelen veriyi bir noktaya taşıma

ayrıca çok çok teşekkürler cesaret verdin bana
 
şekilde kırmızı çizginin üzerindeki 1. alternatif. görüldüğü gibi 2 sensörde tek bir akıllı röleye bağlanıyor. kırmızı çizginin altındakide 2. alternatif yani rölelerle yapılan. invertere kontrol sinyali yazan kısımlar ve kumanda çıkışı bağlanacak. kontrol sinyali inverterin analog girişine, kumanda(fr.inv.start) inverterin kumanda girişine.bunlar hangisi bilmiyorum söylediğin modeli hiç kullanmadım. 2.devredekinde kumanda için C1 kontaktörünün boş bir kontağını kullanabilirsin.güç devresini çizmedim inverterin kataloğunda vardır.
 
eyvalah çok sağol aklıma şöle bişey geldi olurmu sence?iki sensörüde invertörün farklı DIN uçlarına bağlayalım.1.sensörden sinyal geldiğinde dın1 den 24 V alınsın .2.sensörden sinyal geldiğinde dın2den 24 V alınsın.dın1 den 24 V alınırsa motor 1.hızda;dın 2 den 24 V alınırsa 2. hızda çalışsın.olurmu bu anlatabildimmi bilmiyorum
 
bu ödevler insanın ömrünü yer
 
yav abi daha yeni fark ettim senin verdiğin devrede kırmızı çizginin üst kısmı varya ben ordan bahsediyomuşum:) oluyo büyük ihtimalle Eyvallah çok makbule geçti çok çok teşekkürler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,222
Mesajlar
915,914
Kullanıcılar
450,010
Son üye
aliihsanari

Yeni konular

Geri
Üst