Hyundai marka şalt malzemesi kullananlar.

Sn. sinan_taskesen, Hyundai şalt ürünlerini bir çok kez kullandım. Kalitesi kaliteli varsayılan malzemelerden kesinlikle daha az değil. Kalite bakımından fazlası var azı yok. Fiyat olarakda onlardan nispeten biraz daha hesaplı ancak teslimat ve bulunurluk yönünden sıkıntı çektiğim için her zaman kullanmak mümkün olmuyor. Türkiye distrübitörü Ruha elektrik proje işlerinde sipariş edilip temin süresi beklenebilir. Maliyetleri gereksiz yere artırmaya gerek yok. Maliyetleri azaltır ve performans süperdir. Hesabınıza uyuyorsa LG,CHİNT markalarının kalite ve performanslarıda çok çok iyidir.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
LG,CHİNT markalarının kalite ve performanslarıda çok çok iyidir.
LG ve LS bu markalar aynı bunalrı bende kullandım Kore firmasında ve çok güzel ama Chint konusunda katılmıyorum bir pano gördüm Facebook da cayır cayır yanmış Chint le toplanmış bir pano ben kullanmadım ama bu resmi gördükten sonra kullanmam
 
Sn.c.berkan, görüşünüze saygı duymakla birlikte, eğer size kalitesi konusunda tartışmadığımız markalarla toplanmış ama cayır cayır yanmış pano resimleri paylaşırsam ne olacak.

IMG_20170706_173525_HDR.jpg
IMG_20170706_145756_HDR.jpg


Sn. arkadaşlar, Allah'dan bu resimlerde gördüğünüz şalt malzemeleri kalitesi konusunda hem fikir olduğumuz markalardır. Bir düşünsenize markaları Chint,LG,LS,HYUNDAI,FEDERAL vs. olsaydı '' yandı gülüm keten helva''derdi EML Elektrik bölüm şefim Yılmaz BAL hocam.
 
Aklıma,bunları çalıştıranlar yüzyıllık ! izindelermiymiş aceba sorusu geldi :oops: Şalter,Yerli / Milli ! gibi .
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,284
Mesajlar
916,428
Kullanıcılar
450,115
Son üye
DNZ REKLAM TABELA

Yeni konular

Geri
Üst