Hyundai marka şalt malzemesi kullananlar.

Katılım
5 Ağu 2010
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
35
bu marka şalt malzemesi ( tmş, kontaktör KAK vb) kullanan arkadaşlar memnun mudur merak ediyorum kalite ve dayanıklılık bakımından yorumlayabilecek arkadaşlar var mı?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Salam.
Kontaktrların ( istifadə etdiklərim 9A-630A qədər ) keyfiyyəti normaldı.
TMŞ-lər haqqında da fikrim müsbətdir.
Schneider və ya Moeller qədər olmasa da qiymətinə görə keyfiyyəti normaldı.
 
saol kardeşim benim biraz daha detaya ihtiyacım var. bu malzemeler kamu binalarında kullanılacak
 
Hyundai ürünlerinden kullanıcakların hakkında elinde liste varsa detaylı olarak seni bilgilendirebilirim. Çalıştığım firmada kontaktör, sigorta termik vb. ürünlerin hepsini kullanıyoruz.
 
Hyundai ürünlerinden kullanıcakların hakkında elinde liste varsa detaylı olarak seni bilgilendirebilirim. Çalıştığım firmada kontaktör, sigorta termik vb. ürünlerin hepsini kullanıyoruz.
mahal listesinde izin verilmiş mi peki bu markanın kullanımına?
 
bence LG kullan şalt konusunda daha başarlı fiyat aynı

Merhaba
CHİNT te kullanamı tavsiye ederim uluslar arası tüm sertifikalar var
amerika (Ul)
KEMA
VDE
BV
CE
ve diğer tüm sertifikalar mevcut.Fiyat olarakta daha avantajlı.
 
ben kompresor teknık servısıyım makınanın prjınal kontaktorlerı abb ıdı makına 5 yıllık ben kantaktor yenıledım hyundaı taktım benden oncekı elektrıkcı ucuz dıye rafı doldurmus bu yuzden kullandım ama 3 4 ayda kontaktor yapıstırdı ve bırcokkez basıma geldı gerek kontaktor gerek sigorta iyi bir ürün değil
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,942
Son üye
Nzmtekin

Yeni konular

Geri
Üst