HY4004 To-220 kılıf transistör muadili

merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar 6000watt bir güneş paneli invertörü için 10 adet HY4004 to-220 kılıf transistöre ihtiyacım var ama bulması biraz sıkıntılı sanırım . muadil olarak ne önerebilirsiniz . teşekkürler

teşekkürler ustam sahibinden ilanı gözümden kaçmış alpexteki fiyat 10adet alacağım için biraz tuzlu gelmişti e-bay üzerinden hiç alışveriş yapmadım ne kadar zamanda geliyor?

teşekkürler ustam sahibinden ilanı gözümden kaçmış alpexteki fiyat 10adet alacağım için biraz tuzlu gelmişti e-bay üzerinden hiç alışveriş yapmadım ne kadar zamanda geliyor?
ebaydan bende alışveriş yapmadığım için bilemiyorum, sahibinden olanlar sanırım çıkma dikkatlim oku. diğerini bulabildiğim için gösterdim. alibaba/express tarafı çakma olabilir dikkat et. en ucuzu her zaman en riskli olanıdır.

sahibindende ilanın sahibi arkadaş kendi invertörü için almış ama sorun başka yerden çıkmış tam da 10 adet varmış ondan aldım beraberinde kendi arızalı invertörünüde gönderdi vesile olduğun için teşekkürler ustam görüşmek üzere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…