Hobileriniz Nelerdir?

yunusx

Katılımcı Üye
Katılım
1 Kas 2007
Mesajlar
878
Puanları
56
Boş zamanlarınızda yada hafta sonları stres attığınız hobileriniz var mı?Ben eski radyo ve eski gazlı lamba gibi eşyaları biriktiriyorum,kitap ve internet var ya sizin..
 
Boş zamanlarınızda yada hafta sonları stres attığınız hobileriniz var mı?Ben eski radyo ve eski gazlı lamba gibi eşyaları biriktiriyorum,kitap ve internet var ya sizin..

Eski PİLİPİS (Babam öyle derdi) radyon varmı Yunusx? Ben onlara hastayım... Varsa hangi modeli bi resmini yükle -yalnız hem içini hemdışını -

HAfta sonları yalnız başına koskoca atelyede elektronik devre tasarlamayı, tamirat yapmayı -ya da bozmayı:D- severim... Bir kaç saat bu şekilde geçiririm...
Gazetelerden yazı-makale biriktiririm...
Varsa maç izlemeye giderim...
Mahallenin çocukları ileo yun oynarım-dahaçok biye-
Asıl stresi bir kaçsayfa Kur'an okuyarak atarım...
 
Başka şeylerle uğraşırken ingilizce film dinlemeyi çok severim , nickimdende anlaşılıyor heralde . 1-2 senedir mekanikte hoşuma gitmeye başladı .
 
doga yürüyüşlerine ve ava cıkmayı cok sevıyorum haftasonları kesın bırını yaparım :)
 
Tek tutkum drift atmak,bir gün elime çok para geçerse eğer sizler için İstanbula ücretsiz pist yaptırıcam,yanlamak serbest=)
 
Pc oyun fanatiğim cocuklugumdan beri bilgisayar oyunlarına biterim
 
Satranç oynarım
 
Son 1,5 senedir en büyük hobim www.kontrolkalemi.com oldu. Ama tabiki sinema, tiyatro ve seyahat etmeyi çok severim.

Özellikle Canım sıkkın ise arabaya atlayıp Sunroof u açıp (yaz kış farketmez.) Michael Jackson dan billie jean' i sonuna kadar açıp dinlemek beni acayip sakinleştiriyor.
 
Hafta sonları Call Of Duty 2 Multiplayer(gerçi ileri ver. çıktı ama bu fazla kasmıyor) oyunu oynuyoruz arkadaşlarla, Hamachi diye bir prg. var, sanal Ağ oluşturuyor, herkes evinden hamachi üzerinden oyuna giriyor, takım seçiyorsunuz takım halinde oynayabiliyorsunuz ayrıca mikrofon varsa savaşırken takım ark.larınızla iletişim kurup gerçek çatışma ortamını oluşturabiliyorsunuz :)

Aşağıda oyun ortamıyla ilgili videolar var
http://video.google.com/videoplay?docid=-7031016929230809857&ei=cgpXS7f-INbB-AatoPCuBg&q=cod2+multiplayer+gameplay&view=3#
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,354
Mesajlar
916,963
Kullanıcılar
450,212
Son üye
salamakas

Yeni konular

Geri
Üst