Kingfth63 Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 29 29 Ağu 2021 #1 Selamun aleyküm ustalarım harf kutu tabelasında bazi harflerin ışığı yanmiyor daha önce hiç böyle bir ariza ile karşılaşmadım lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
Selamun aleyküm ustalarım harf kutu tabelasında bazi harflerin ışığı yanmiyor daha önce hiç böyle bir ariza ile karşılaşmadım lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız
paskomya Profesyonel Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 13,377 Puanları 4,556 Yaş 62 Konum bodrum 30 Ağu 2021 #2 resim paylaşsaydın keşke, programda mı arıza var yoksa kasada mı? hiç değilse öyle yönlendirirdik. yazılımda mı hata var bilemeyiz böyle
resim paylaşsaydın keşke, programda mı arıza var yoksa kasada mı? hiç değilse öyle yönlendirirdik. yazılımda mı hata var bilemeyiz böyle
Konu Sah KS Kingfth63 Üye Katılım 4 May 2021 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 29 30 Ağu 2021 #3 paskomya' Alıntı: resim paylaşsaydın keşke, programda mı arıza var yoksa kasada mı? hiç değilse öyle yönlendirirdik. yazılımda mı hata var bilemeyiz böyle Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen kasada sıkıntı var ustam program ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmiyorum
paskomya' Alıntı: resim paylaşsaydın keşke, programda mı arıza var yoksa kasada mı? hiç değilse öyle yönlendirirdik. yazılımda mı hata var bilemeyiz böyle Genişletmek için tıkla ... Muhtemelen kasada sıkıntı var ustam program ile ilgili bir sıkıntı olduğunu sanmiyorum