Hangi güç kaynagı seçilmeli

scm

Üye
Katılım
16 Mar 2019
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
41
17v 7A bir ürünü beslemek için elimdeki mevcut 12v 7a bir aküye 3v 1a adaptörü seri baglayıp beslesem sorun çözülürmü yada adaptör bir süre sonra yanarmı?
Şarjlı 12v matkabın çalışmasını elektrikle çalışır şekle dönüştüren youtube videolarında 12v ve 15-23 a bir güç kaynagının zorunlu ihtiyat duyulacagı, şayet bu kaynak 2-3 a olıursa tetige basıldıgında devrin gittikçe düşecegi hatta duracagı ve tekrar tetiklemek zorunda kalınacagı anlatılmakta. Burada sormak iatedigimse aletin oriijinal halinde 12v 1,2 a lion pille ile saglıklı şekilde çalışırken, neden ceryanla çalışmada 2-3 a yetmiyorda 10-25a e teknik yönden ihtiyaç duyuluyor? mümkünse arkadaşlar açıklarmı
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
1698220599692.png
 
espirili ama çok güzel bir açıklama yöntemi olmuş. olayı anladım. Diger sorumada bir açıklama gelse memnun olurum.
 
espirili ama çok güzel bir açıklama yöntemi olmuş. olayı anladım. Diger sorumada bir açıklama gelse memnun olurum.
7 şeritli yoldan 1 şeritli yola geçerseniz o yoldan yan yana ancak tek araç geçebilir. İlk mesajda anlatmak istediğim budur.
Lion pillerde şarj ve deşarj için C değerleri vardır. Örneğin sizin 1,2 Ah lion pilinizin deşarj akımı 4C ise bu pil 4*1,2A =4,8A ile deşarj olabilir demektir. Şarjlı matkap ilk kalkış anında yüksek akım çekmeye çalışır. Eğer piliniz matkabın anlık olarak çektiği akımı karşılamayamazsa matkap bayılır, bu durum pilede zarar verebilir.
Sizin 3V 1A adaptörünüz 1A den fazla akım geçişine izin vermez. Dolayısıyla akü hernekadar matkabın çektiği akımı karşılamaya yetsede peşine bağlı olduğu adaptör çekilen akımı karşılayamayacağı için matkap yine bayılır, belkide hiç çalışmaz.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,733
Kullanıcılar
449,965
Son üye
Pentium55

Yeni konular

Geri
Üst