Fuji Sürücü LU Sorunu

ahabu

Üye
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
260
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaslar Fuji Eco serisi sürücüde LU hatası alıyorum bunun sebebini bilen var mı? Bu hatayı neden verir ?
Saygılarımla
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
evet hata kodunda Undervoltaj yazıyordu ama giriş gerilimlerini ölçtüğüm zaman 400 V geliyordu. Bunu anlayamadım, güç katında bi sorun olabilir mi sizce?
 
Beslemede filtre kullanıyorsan devre dışı bırak ben öyle yapmıştım.Birde dc barayı (+/-)orada yanlış hatırlamıyorsam.525-540 v olması gerekiyor birde start verdiğinde hemen mi geçiyor yoksa belli bir süre sonra mı?
 
start verınce hemen geçiyor, motor hareket etmıyor yani. uyguladıgım motor 18.5 kw lıktı dcr bağlamıstım sonra onu söktüm dc baradaki enerjinin boşalmasını bekledim ama gene aynı gene aynı...
sizce neden?
 
invertere küçük bir motor bağla 4 kw mesela bide onda dene eğer gene aynısını yaparsa inverterde olabilir inverter kaç kw son olarak ölçü aletini inverter beslemesine bagla start ver arızaya geçerken vultaj kaybı oluyormu
 
invertor 75 kW lık. 4kWlık bı motora baglamadım ama servise yolladım onlar ayrıntılı bı cevab verırlerse burda paylaşırım sebebını
 
Arkadaşlar bu arızanın sebebi igbt arızası olduğunu sööylediler bilginize
Herkese tşkürler
 
slm. bunca yıl inverter tamir ediyorun. düşük voltaj arızasının IGBT den çıktığını ilk kez duydum. kolay gelsin.
 
buna benzer bir sorunla karşılaşmıştım 3 faz dogru geliyorsa toprak ve nötr baglandılarını kontrol etmeni tavsiye ederim. nötr gelmiyor olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst