flip-flop devresi

61xxx61

Üye
Katılım
19 Ocak 2010
Mesajlar
9
Puanları
1
slm...elektrik-elektronikte okuyorumda.kendimi geliştirmek için bi devre yapmak istiyorum

Rc Drift Led Light Kit (flash&strobe effect) CAKAR LED on Vimeo

Bu videodaki devreyi nasıl kurabilirim acaba?Daha doğrusu bi şekil olsa daha ii olur
 
Linke tıklayınca bir sürü video ismi var ÇAKAR LED e tıkladım o da bir türlü açılmak bilmedi; başka şekilde ne yapmak istediğinizi anlatırsanız yardımcı olabilirim.
 
Merhaba
Bu tür animasyonlar için PIC kullanmak ve de onu programlamasını öğrenmek lazım.Benim size naçizane tavsiyem PIC'i ve de programlamak için .asm den başlayın derim.Kolay gelsin.
 
Linke tıklayınca bir sürü video ismi var ÇAKAR LED e tıkladım o da bir türlü açılmak bilmedi; başka şekilde ne yapmak istediğinizi anlatırsanız yardımcı olabilirim.

linkte bi sorun yok direk rc araba geliyor
 
(kudretuzuner) teşekkür ederim yardımınız için.pıc öğreneyim ilk başta.ama daha sonra birdaha devrenin şekli için yeni konu açmıyayım.Bunun devresi nasıl olur??
 
Birde biraz araştırdımda bı pıc dillere ayrılıyormuş.Bu devre ve bu gibi devreler için hangi si ni tercih etmeliyim?
 
Şimdi izleyebildim arabayı görünce onun kontrolünü yapmış sandım önce ama lambalarmış yalnızca. Evet denildiği gibi PIC ile çokrahat yapabilirsin. Bence assmbly den başla işin mantığını kavramak için. Ama ccs c de kullanabilirsin. Önce assembly den başlayıp ccs c ye geç derim. Ben ccs c kullanıyorum ve Serdar Çiçek' in kitabını tavsiye ederim. O kitabı al örneklere de bakarak çok kısa sürede yapabilirsin diye düşünüyorum.
 
saolun.Zaten başlangıç için ccs ii deniliyor forumda.Ona bi bakayım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,269
Mesajlar
916,352
Kullanıcılar
450,093
Son üye
plmkenan

Yeni konular

Geri
Üst