Flanş Alternatör Mıknatıs Yerleşimi Hakkında

Bu iş için yıllık rüzgar alımı iyi olan bir mevkide girişmek lazım.

Eğerki rüzgar alımı var ise yanı 24 saatin 23 saati rüzgar alıyorsanız oto alternatörü en kolay ve kısa çözümdür.

Diğer alternatifler yanında bir çok sorun getiriyor. Bu alternatörle üreteceğiniz enerjiyi doğrultmak regüle etmek ve depolamak gibi. Bu anlamda araç alternatörleri bunu komple yaptıkları için sizin asıl işiniz türbinin kanatlarını iyi dizayn edip alternatör çalışma devrine çıkarmak kalıyor.

Araç alternatörü dışında çözüm arıyorsanız önünüze bir çok sorun daha gelecek.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Merhaba, sayın şirvanlı'nın tüm yazılarını hem buradan hem de donanimhaberden okudum. Kendisi de çift taraflı mıknatıs kullanmıştı. Hatta birisi yapıp voltaj üretemediğinde ona karşıyada mıknatıs koymasını koyamıyorsa çıplak saç koymasını tavsiye etmişti. fakat yukarıda yazdığım gibi bu konu hakkında başka bir bilgi vermemişti. Bu arada sayın @paskomya vawt için tek sıra mıknatıslı saç mı daha uygun diyorsunuz ben de vawt yapacağım
sayın serkan_48 dediğiniz gibi çok iyi rüzgar alan bir konumdayım. fakat oto alternatörü benim yapmayı tasarladığım sistem için küçük kalır. benim hedefim 60-100 devir için 2500 watt.
 
configüre 8 olması lazım, seçenek çok fazla. vwatın avantajı kullanabildiğin dairesel alanın çok geniş olması. tabii ki burada ben şu güzeldir iyidir demen yanlış olmasa bile yanlı olur. göreceli kavramlarda tartışmayı sevmem. benim için en kolayı her zaman en iyisidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst